Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák nektek, hogy sikerült...

Kismamák nektek, hogy sikerült a baba? Azoktól kérdezem akik már non akarták a babát és figyelték h mikor van ovu. Sosem sikerült, csak akkor amikor már feladtátok.

Figyelt kérdés
Mennyi időre sikerült?Már totál elvesztettem a reményt.Hormonbajom is van,gondolom fognak kezelni,h ami baj van rendbe legyen.Már sajnos ugy vagyok,h nem érdekel annyit csalodtam.Elegem van.....belefáradtam.És érzem a páromon,h neki nem tetszik,h mindig erőltetem a dolgot.Már tökre feladtam:( És neki sem akarok rosszat,csak annyira nehéz ez az egész.Ti,h voltatok mik a történetetek?
2012. márc. 5. 21:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,és az ovukor is együttvagytok h nem sikerül?
2012. márc. 6. 19:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát mikor hogy. De többnyire igen, mert ritka az, hogy kimaradna egy nap is.
2012. márc. 6. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Off:

Kedves utolsó!

Ha nagyon gyakran vagytok együtt elképzelhető, hogy nincs ideje a hímivarsejteknek megérni. (Kb. 48-52 óra alatt érik be az egészséges hímivarsejt) Hallottam már olyat, hogy annyi volt a gyógymód, hogy csak két naponta lehet együtt lenni, és így hosszú idő után megfogant a baba. Próbáljátok azt, hogy pontos időzítéssel egy nappal ovu előtt és egy nappal utána is, de mindkét alkalom előtt legalább 48 óra önmegtartóztatás.

2012. márc. 7. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Köszi, hát eleinte kb. 3 hónapig úgy próbálkoztunk hogy kihagytunk egy napot előtte, de úgy se sikerült. Igazából hamar feladtuk ezt a nagy odafigyelést és már együtt vagyunk amikor csak jól esik, azaz elég sűrűn...nincs ahhoz türelmünk, hogy most itt számolgassunk tovább meg figyelgessünk, anélkül is sikerülnie kellene...
2012. márc. 7. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!