MOst akkor babás vagyok vagy nem? Bővebben lent
Figyelt kérdés
A menzim késett egy napot elöttem az nap egy 10es érzékenységü tesztet az eredmény ez lett : [link] ti is látjátok a csikot?? A lényeg az hogy rá másnapra megjött de nem sok van..ma is megvan még de ma már csak tisztasági van ott annyira minimálisan vérzek..a volt aztán másnap is hőm az nap mikor megjött 37 volt aztán másnap is 37 ma pedig 37,7..akkor babás vagyok csak megjött egy kicsit?vagy mi van?2012. márc. 22. 10:06
21/29 anonim válasza:
Köszönöm, nagyon kedves vagy. És fogsz még tesztet csinálni amúgy? Dokihoz mikor mész?
22/29 A kérdező kommentje:
nem már nem csinálok tesztet majd jovo héten pénteken elmegyek dokihoz majd az megmondja a tutit de remélem ez már biztos..nagyon sokat probalkoztunk de tényleg és most meg sikerult el sem tudjuk hinni majd csak akkor ha megvizsgát a doki...és hidd el nektek is össze fog jönni csak idö kell türelem és kitartás a sok negativ eredmény ellenére is..mert aki tudja hogy mi az hogy szinte már élni nincs kedve az én vagyok mert ez a 6 év ez nagyon rossz volt.de most már itt van velunk és remélem itt is fog maradni 9 honapon keresztul aztán majd teljesen az életunk lénye lesz.majd irok hogy mit mondott a doki.És hajrá!ja még csak annyit hogy ezek szerint akkor jött össze a baboka amikor 3 naponta egyutt voltunk..probáljátok meg ti is hát ha..ha még nem probáltátok
2012. márc. 22. 22:04
23/29 anonim válasza:
Mindenképp írd meg, hogy doki mit mondott!6 év után igazán megérdemeltétek a babát!!
Igazából mi is már elég régóta próbálkozunk, bár tudom, hogy ez a 6 évhez képest semmi, de mi meg már lassan 2 és fél éve próbálkozunk! Mi nem szoktunk számolgatni, hogy mikor legyünk együtt, mindig úgy vagyunk együtt ahogy jól esik! Többnyire minden nap, van hogy még többször is 1 nap, lehet az is, hogy emiatt se sikerül. De én nem akarok számolgatni, hogy na most tartsunk szünetet...stb. én azt akarom hogy spontán összejöjjön mindenféle számolgatás nélkül, mert úgy lesz az igazi. Bár már én se hiszek abban, hogy nekünk sikerülhet...mert sok ez az idő már. :(
25/29 A kérdező kommentje:
legyél bizakodo és kitarto!ha neked sok az az 2,5 év akkor én mit szoljak?Eddig minden rendben van nálam voltam dokinál is meg uh n és ott a pici a pocakomban már láttam :)hidd el össze fog jönni és hiába mondják azt hogy ne görcsölj rá stb te ugy is tudod hogy nincs arra rá görcsölve hanem csak szeretné az ember és mindent megtenne érte...kitartás és türelem biztos hogy lesznek mélypontok mint ahhogy nekem is volt nem is egy.!de a végén akkár hogy bár hogyan is bár milyen modon de anyuka leszel!kivánok nektek sok szerencsét kitartást és mi hamarabb egy pocaklako babókát :)
2012. márc. 24. 11:17
26/29 anonim válasza:
Köszi! Neked pedig boldog babavárást!
27/29 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. márc. 25. 21:13
28/29 anonim válasza:
Tiszta szívből gratulálok Neked és a Párocskádnak hogy sikerült a Babuci!:) Egészséges és boldog Babavárást kívánok Nektek! :) Én is most letargiában vagyok, mivel, mi igaz hogy nem próbálkozunk babával, viszont a menstruációm megvolt rendesen, nagyon is görcsöltem és darabos volt, de már a menstruációm alatt elkezdődött az alhas szurkálása, hányinger, és nagyon nagyon fáradékony vagyok, amikor palacsintát sütöttem csak az első tésztát kóstoltam hogy hogy milyen lett, de olyan hányingerem lett tőle hogy alig bírtam megmaradni a konyhába. Folyamatosan csak aludnák, be van keményedve a hasam és múltkor úgy megszédültem hogy le kellett ülnöm. Nem tudom hogy mi ez, mivel menstruáltam szerintem nem baba, és attól meg nagyon félek nehogy valami fertőzés legyen. Ha baba is van természetesen attól függetlenül hogy nem terveztük még, megtartjuk. Ez egyértelmű, sosem vetetném el. Én már nagyon szeretnék babát de még pénzügyileg nem vagyunk teljesen felkészültek, de ha mégis az, akkor úgyis megoldjuk hogy a picinek mindent megkapjon!!!
29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Szerintem sem vagy babás sajnos..valami más gond lehet d e inkább legyen a baba a dologban..menj el vizsgáltasd ki magadat minnél hamarabb !én csak ezt tudom neked ajánlani..ne idegeskedj nem lehet ott nagy a gond az is lehet hogy a menzid teszi ezt az egész dolgot veled !szoritok hogy ne legyen gon.majd ird meg ha gondolod hogy mit mondott az orvos :) szia
2012. márc. 27. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!