Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MOst akkor babás vagyok vagy...

MOst akkor babás vagyok vagy nem? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A menzim késett egy napot elöttem az nap egy 10es érzékenységü tesztet az eredmény ez lett : [link] ti is látjátok a csikot?? A lényeg az hogy rá másnapra megjött de nem sok van..ma is megvan még de ma már csak tisztasági van ott annyira minimálisan vérzek..a volt aztán másnap is hőm az nap mikor megjött 37 volt aztán másnap is 37 ma pedig 37,7..akkor babás vagyok csak megjött egy kicsit?vagy mi van?
2012. márc. 22. 10:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

[link]

ez az eredmény :)))))))) most ez igaz lenne?tényleg babás vagyok?

2012. márc. 22. 10:45
 12/29 anonim ***** válasza:
Gratula! :) Igen,kétségtelen,babát vársz! :)
2012. márc. 22. 10:51
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!!!!!!! :)

Igen ez két csík bizony!!

Remélem nem vérzel már!!!

Lassan felkereshetsz egy dokit!! :)

19hkm

2012. márc. 22. 10:53
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Szorítottam! Gratulálok!
2012. márc. 22. 10:53
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is szorítottam! Szívből gratulálok! Remélem sok-sok ilyen tesztet fog mindenki feltölteni, talán én is.
2012. márc. 22. 10:56
 16/29 A kérdező kommentje:
nagyon örülök ennek..már teljesen feledtam az egészet és tessék itt van babás vagyok!!ez nagyon jo..már nem annyira vérzek amint irtam csak egy tb van ott épp hogy van valami..ez nagyon jo elsem tudom hinni..ha ezt meghalja a párom áááá..én is szoritok mindenkinek aki a baboval probálkozik...köszönöm a válaszokat és azt hogy eggyutt izgultatok velem.majd irok hogy mi történt
2012. márc. 22. 11:09
 17/29 anonim ***** válasza:

terhes vagy gratulálok.

2 kisfiú anyuja

2012. márc. 22. 13:26
 18/29 anonim ***** válasza:

De régóta szeretnék én két ilyen csíkot.

Gratulálok!

A vérzés miatt azért szerintem keress fel egy dokit, hátha ad gyógyszert!

2012. márc. 22. 14:28
 19/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok, én is látom a 2. csíkot mindkét teszten! Már olyan jó lenne, hogyha nekem is sikerülne...
2012. márc. 22. 16:34
 20/29 A kérdező kommentje:
nyugi van lányok sikerulni fog nektek is ezt én mondom aki 6 év probálkozás után se adta fel és most mikor már minden reményem elszált hogy megint nem jött össze a baba (mivel +jött)erre ma délelőtt menzi mellet (ami már teljesen elmult délutánra) +++++ teszteltem!Életem legboldogabb napja nekem is és a páromnak is!kivánok nektek sok szerencsét és egézségét és mihamarabb babókát :)
2012. márc. 22. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!