Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha Pcom van és nem esek...

Ha Pcom van és nem esek teherbe, segít az inszem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne!!!

Ti már inszemre mentek?

2012. márc. 20. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Mert ez olyan dolog, amit ki kell kezelni. Viszont ha kezelik, gyógyszer, diéta, mozgás, akkor nagy a valószínűsége hogy nem lesz szükség inszemre, mert spontán is összejöhet!

Én egy endokrinológust javasolnék, aki kezeli a Pcod, sok szerencsét:)

2012. márc. 20. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Az inszem akkor segitseg, ha lassuak a spermak, vagy valamiert nem termekenyulnek meg a petek. A pco eseteben a cisztak elfoglaljak a petefeszek belso feluletet, betolosodnak es igy nincs hely uj tuszoknek megerni. Regebben mutottek ezt, most mar eredmenyesen kezelik gyogyszerrel, homeopatiaval. Orvos kell hozza, teak, bogyok, torna doki nelkul nem biztos, higy hatasos!
2012. márc. 20. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, kell a hármas kezelés.

Segíthet az inszem, de csak abban az esetben, ha tartod a hármas kezelést.

8 hónapja szedtem a metet, 14 hónapja diétáztam és mozogtam, minden értékem jó volt, mégsem jött a baba.

A dokimmal megbeszéltük, legyen inszem. 4 sikertelen inszem után kifogytunk a pénzből, de még jobban megviselt lelkileg a dolog. A férjem külföldön dolgozik, így kiutaztunk a kisfiammal hozzá 2 hétre. Onnan már négyen jöttünk haza.

Szerintem pco esetén nem magával a megtermékenyüléssel van a baj, hanem a beágyazódással. Mert nekem is uh-gal követett ciklusaim voltak, volt tüszörepedésem is, voltak szép tüszöim is, mégsem sikerült.

21 hetes pcos kismama

2012. márc. 21. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pcos vagyok.

Nekem csináltak laparoscopiát és rá 4. hónapban mindenféle gyógyszer nélkül terhes lettem, úgy hogy apának sem a legjobbak az eredményei.

Most 16 hós a lányom, szoptatás mellett jelenleg 7 hetes terhes vagyok.

Tehát hajrá, van rá esély!

2012. márc. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!