Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elsö clostys honapom!...

Az elsö clostys honapom! Hogyan csinaljam? Lent bőv.

Figyelt kérdés
A ciklusom 6.napján vagyok.Iszom a cickafark teat a ciklus közepéig,aztan a palastfüvet.Barátcs.kapszulát napi 1 szemet.Mátol szedem a Clostilbegyt tablettát 5 napig,lehet még ez mellett inni málnalevél teát?Vagy hogyan igyam?Adna valaki tanácsot légyszi.Fontos lenne,mert nemigazán vagyok ebben járatos es nehogy valami bajt csinaljak!PLEASE! Köszönöm!
2009. jún. 12. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy ennyi minden mellett felesleges még a málnalevélteát is innod. A barátcserjében sztem benne van minden aminek benne kell, hogy segítsen. Mióta próbálkoztok a babával, hogy ennyire "bebiztosítod" magad?
2009. jún. 13. 07:34
 2/4 A kérdező kommentje:
több mint 1 éve.
2009. jún. 13. 08:05
 3/4 A kérdező kommentje:
mar ez 2.honap,hogy iszom a teákat.De a málnalevelet még nem iszom.
2009. jún. 13. 08:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a hasznos válaszokat!!!!!!!!!!!
2009. jún. 14. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!