Még 3 hónapom van. Hogyan csináljam, mit javasoltok?
Kérlek Titeket! Csak tanácsot adjatok, nem a kritikáért írtam, azt kapok eleget!Köszönöm!
Novemberben lesz egy fizikai felvételi, nagyon fontos nekem.
21 éves lány vagyok, most 73 kg és 167 cm. 3 hónap alatt még egy 15-20 kg-mot kellene leadnom.
Otthon végezhető edzés érdekel. Nincs pénzem edzőteremre, gépeim pedig nincsenek. Marad a futás és egyéb gyakorlatok.
3 hónap alatt nem lehet 15-20 kilót lefogyni ekkora súlyból. (Ha 150 kiló lennél, talán lenne esélyed, de így nincs.) Ha mégis sikerülne koplalással, olyan gyenge lennél, hogy el se jutnál a felvételiig.
Addig reálisan heti fél kilót fogyhatsz súlyos következmények nélkül.
Reggelire: teljes kiörl. kenyérből szendvics, zöldségek
Tízórai, uzsonna: natúr joghurt, gyümölcs
Ebéd, vacsora: bármilyen hús zöldséggel vagy salátával, mivel erőnlét is kell, ebédre barnarizst vagy bulgurt vagy kölest is egyél.
Talán 15 kg sikerülhet. Próbáld meg azt, hogy az egyik nap futás, gyors tempójú gyaloglás, bringázás (cardio) a másik nap aerob típusú edzést végzel, bár az utóbbival inkább izmot gyarapítasz mint fogysz. Ezt napi min. 1-1.5 órában kellene csinálni.
De azért ne erőltesd meg magad nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!