Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes voltam vagy nem?

Terhes voltam vagy nem?

Figyelt kérdés
Történetem a következő: a párommal babát szeretnénk, mindent meg is tettünk az ügy érdekében, hőmérőztem, vitamint szedtem, elvileg jókor voltunk együtt. Tegnap 5 nap késés után pozitívat teszteltem, s annyira megörültem neki, hogy hirtelen erős fájdalmat éreztem a hasamban.10 perc múlva megjött, kórházba mentem, doki nem lát semmit, terhességet sem, cisztát sem, elvileg minden jó. A vérzés sötét vörös, inkább barnás volt, több fórumon olvastam, hogy ez előfordul, ezért még reménykedtem, de ma hajnalban szörnyen görcsölni kezdtem, és darabosan véreztem (nagyon). Éreztem, hogy most lett vége. A doki miért nem látott semmit? Vagy ha nem terhesség, akkor mi volt ez? Mert a tüneteim is egy pocaklakóra utaltak és előtte sosem volt ilyen a menzeszem! Jövő héten kell visszamennem hozzá, akkor többet tudok majd, de addig kérlek Titeket, írjatok valamit. Veletek előfordult már ilyen? Nem esek kétségbe, ha most nincs baba, csak kíváncsi vagyok.
2012. márc. 20. 11:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én is jártam így. 2009 novemberében nem jött meg pozitívat teszteltem. Egymás után 3-at is. Örültem nagyon, mindenkinek már akkor elújságoltam. Pont 6 hetesen mentem volna dokihoz, de aznap reggel mikor felkeltem, megjött. Elmentem este dokihoz, nem látott semmit. hcg-m csak kis mértékben volt. Kaptam ergam méhösszehúzó cseppet, művi beavatkozásra nem került sor. A vércsoportom BRH- ezért anti D injekciót is kaptam, hogy legközelebb meg tudjon foganni a magzat. Szóval a dokim nem látott terhességre utaló jelet nekem sem akkor, de mégis alaposan kivizsgált. Legközelebb fél év múlva, 2010 áprilisában lettem terhes, az a baba megmaradt, és már 14 hónapos. Most meg tegnap teszteltem pozitív tesztet, úgyhogy idén novemberben várjuk nagy szeretettel a góját. Ne keseredj el, nakam azt mondta a dokim, akkor, hogy mivel magától halt el a terhesség, beavatkozni nem kellett, ezért már a következő hónapban próbálkozhattunk. Sok szerencsét.
2012. márc. 20. 13:04
 12/15 anonim ***** válasza:

"Én írtam a biokémiai terhességet."

Kedves 10 es köszönjük a tanácsot és 11 es Gratulálok és sok boldogságot az új babához:)

Mi már egy éve próbálkozunk akkor kiderítették, hogy a prolaktin szintem nem jó, a nődoki ennek ellenérea megfelelő kezelést adta, most a kaáliba járunk és ott kiderült, hogy háromszorosa a megengedettnek a mostani érték így kaptam bromot eddig csak napi kettő szem, de 3 hét múlva még egy felet kapok mellé és akkor már tuti úgy fogok kinézni, mint egy "zombi", ja mert aludnék egész nap ezektől a gyógyszerektől:):), holnap megyünk MRI-re és ha ott minden ok, akkor 1-2 hónap múlva beáll a prolaktin szint is, és ismét próbálkozhatunk:)

Szerintem is kérj egy teljes kivizsgálást, ha nincs bajod úgy érzed akkor is megéri és ne keseredj el a következő tuti sikeres lesz:)

2012. márc. 20. 13:18
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a biztatást!

Most talán erre van a legnagyobb szükségem, meg a megfelelő "felkészülésre".

Jövő héten megyek vissza a dokihoz - nincs saját dokim, ezért ahhoz megyek, aki éppen rendel -, legközelebb nem hagyom, hogy csak úgy ukk-mukk-fukk lelépjen :)

Más dolog miatt úgyis teljes kivizsgálást kell kérnem, szóval azzal nem lesz gond. Remélem minden rendben lesz.

Ha érdekel valakit, szívesen megírom, mit mondott.

Vagy csak ide megírom, és akit érdekel, elolvassa.

Remélem mindenki, aki itt babát szeretne, mihamarabb pozitívat tesztel, és minden rendben lesz.

2012. márc. 20. 13:25
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es:

Köszönöm a tanácsokat, megfogadom őket.

Kedves 11-es:

Gratulálok az újabb kis lakónak, sok egészséget és boldogságot kívánok! :)

Kedves 12-es:

Köszönöm a biztatást. Szorítok, hogy mihamarabb helyre álljon a szervezeted, és a próbálkozás sikeres legyen.

Sok pozitív tesztet kívánok.

2012. márc. 20. 13:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm, neked is viszont. Engem érdekel, hogy mi volt vagy van főleg. Amúgy uncsitesómnak is egy elment, de rá fél évre állapotos lett és most már lassan 3 éves a kis Balázs és Pl: neki semmi baj nem volt az egészségével, de azért vizsgálat az kell:) Várom akár privibe akár itt, hogy mi lett veled. Drukkolok, hogy minden ok legyen!:)
2012. márc. 20. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!