Terhes voltam vagy nem?
"Én írtam a biokémiai terhességet."
Kedves 10 es köszönjük a tanácsot és 11 es Gratulálok és sok boldogságot az új babához:)
Mi már egy éve próbálkozunk akkor kiderítették, hogy a prolaktin szintem nem jó, a nődoki ennek ellenérea megfelelő kezelést adta, most a kaáliba járunk és ott kiderült, hogy háromszorosa a megengedettnek a mostani érték így kaptam bromot eddig csak napi kettő szem, de 3 hét múlva még egy felet kapok mellé és akkor már tuti úgy fogok kinézni, mint egy "zombi", ja mert aludnék egész nap ezektől a gyógyszerektől:):), holnap megyünk MRI-re és ha ott minden ok, akkor 1-2 hónap múlva beáll a prolaktin szint is, és ismét próbálkozhatunk:)
Szerintem is kérj egy teljes kivizsgálást, ha nincs bajod úgy érzed akkor is megéri és ne keseredj el a következő tuti sikeres lesz:)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a biztatást!
Most talán erre van a legnagyobb szükségem, meg a megfelelő "felkészülésre".
Jövő héten megyek vissza a dokihoz - nincs saját dokim, ezért ahhoz megyek, aki éppen rendel -, legközelebb nem hagyom, hogy csak úgy ukk-mukk-fukk lelépjen :)
Más dolog miatt úgyis teljes kivizsgálást kell kérnem, szóval azzal nem lesz gond. Remélem minden rendben lesz.
Ha érdekel valakit, szívesen megírom, mit mondott.
Vagy csak ide megírom, és akit érdekel, elolvassa.
Remélem mindenki, aki itt babát szeretne, mihamarabb pozitívat tesztel, és minden rendben lesz.
Kedves 10-es:
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom őket.
Kedves 11-es:
Gratulálok az újabb kis lakónak, sok egészséget és boldogságot kívánok! :)
Kedves 12-es:
Köszönöm a biztatást. Szorítok, hogy mihamarabb helyre álljon a szervezeted, és a próbálkozás sikeres legyen.
Sok pozitív tesztet kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!