Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jan.30. -án jött meg utoljára....

Jan.30. -án jött meg utoljára.5 terhességi teszt mutatta ki hogy terhes vagyok. Ma voltam ultrahangon nem látott a doki semmit. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Mi lehet szerintetek? Elküldött az orvos vérvételre jövőhéten kell visszamennem az orvoshoz. Lehet hogy később volt peteérésem és még túl korán mentem el? petezsák hány hetes kortól látszik?

2012. márc. 8. 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
A petezsák nekem 5 hetesen látszott, de szerintem te babád vsz. később fogant. A vérvétel eredménye mindenképp informatív lesz, mert abból szépen látszik majd az emelkedett hcg szint. A jövő heti kontroll uh meg még biztosabb lesz. :)
2012. márc. 8. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Mos számoltam csak ki, hogy 5+3 hetes vagy akkor maximum. :) Ilyenkor még csak nem is kell ,hogy később fogant baba legyen, sokaknak semmi nem látszik ebben az időben. Ezért érdemes a 7-8. héten menni (bár én sem bírtam ki, persze:)). Nyugalom, ott lesz az a baba!:)

Első voltam, 30 hkm

2012. márc. 8. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem látta a doki két hétre rá visszahivott és akkor már lehetett látni!

Szerintem terhes vagy!

2012. márc. 8. 12:25
 4/10 anonim ***** válasza:

szia

nekem január 31 én jött meg utoljára

kb 5 hetes 2 napos körül vagyok, és nem megyek dokihoz épp emiatt amit írtál NEM LÁTSZIK MÉG SEMMI

majd 2 hát múlva megyek addigra már 7 dik hétben leszek és remélem látszik a baba és lesz szívhang is :)

szóval ne izgulj nekem legalább 6 pozitív terhességi tesztem van és biztos hogy te is babát vársz, csak túl korán mentél..

2012. márc. 8. 12:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszotokat!Szerintetek ha 20.-án megyek vissza az orvoshoz akkor már látni fog valamit?
2012. márc. 8. 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos,hogy jövőhéten menjek vissza--> de az megint korai lenne nem? meg lehet őrülni ebbe a bizonytalanságba..főleg miután az orvos elküldött hogy nem lát semmit :(
2012. márc. 8. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor már igen. :) De ha még nagyobb élményt akarsz, vársz még azután is egy hetet, akkor nekünk már mozgolódott is anno. :))
2012. márc. 8. 12:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem február 1-én jött meg, és tegnap voltam UH-on. 10 mm-es petezsákot láttak, szikhólyagot, embriót nem. 14-én voltunk védekezés nélkül együtt a párommal, úgyhogy csak akkor foganhatott nálunk. Drukkolok neked! Nekem azt mondták, hogy 2 napos elmaradásban vagyok, 4+5-nek írtak. Ne aggódj, van, hogy nem látszik ilyenkor semmi, majd a vérvétel úgyis kimutatja a terhességet, jövő héten meg már látni is fogod!
2012. márc. 8. 12:47
 9/10 anonim ***** válasza:

már hogyne látna

már jócskán a 7 dik hétben leszel akkor már tuti megmutatja magát az a baba :)

2012. márc. 8. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem hat hetesen lehetett látni, szívpulzáslással együtt. Előtte viszont volt olyan - amikor már nagyon akartam babát, hogy pozitív lett a teszt, nem is egy, és nem is egyféle, mégsem volt semmi, a vérvétel kimutatta. Mai napig nem értem hogy lehet, az orvos azt mondta, hogy volt olyanja, akinek 15 hónapon keresztül volt álpozi tesztje, és utána jött össsze a baba.

Azért drukkolok, remélem baba van a dologban :) Csak azért írtam le, mert van ilyen is, olyan is.

2012. márc. 8. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!