Jan.30. -án jött meg utoljára.5 terhességi teszt mutatta ki hogy terhes vagyok. Ma voltam ultrahangon nem látott a doki semmit. Mi lehet?
Mos számoltam csak ki, hogy 5+3 hetes vagy akkor maximum. :) Ilyenkor még csak nem is kell ,hogy később fogant baba legyen, sokaknak semmi nem látszik ebben az időben. Ezért érdemes a 7-8. héten menni (bár én sem bírtam ki, persze:)). Nyugalom, ott lesz az a baba!:)
Első voltam, 30 hkm
Nekem sem látta a doki két hétre rá visszahivott és akkor már lehetett látni!
Szerintem terhes vagy!
szia
nekem január 31 én jött meg utoljára
kb 5 hetes 2 napos körül vagyok, és nem megyek dokihoz épp emiatt amit írtál NEM LÁTSZIK MÉG SEMMI
majd 2 hát múlva megyek addigra már 7 dik hétben leszek és remélem látszik a baba és lesz szívhang is :)
szóval ne izgulj nekem legalább 6 pozitív terhességi tesztem van és biztos hogy te is babát vársz, csak túl korán mentél..
már hogyne látna
már jócskán a 7 dik hétben leszel akkor már tuti megmutatja magát az a baba :)
Nekem hat hetesen lehetett látni, szívpulzáslással együtt. Előtte viszont volt olyan - amikor már nagyon akartam babát, hogy pozitív lett a teszt, nem is egy, és nem is egyféle, mégsem volt semmi, a vérvétel kimutatta. Mai napig nem értem hogy lehet, az orvos azt mondta, hogy volt olyanja, akinek 15 hónapon keresztül volt álpozi tesztje, és utána jött össsze a baba.
Azért drukkolok, remélem baba van a dologban :) Csak azért írtam le, mert van ilyen is, olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!