Aki inszemmel lesz terhes, az már az elejétöl veszélyeztetett vagy nem? Ugy értem dolgozhat vagy nem engedi az orvos?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 19:20
1/4 anonim válasza:
az első pár hétben semmit nem szabad, ha sikrül és minden ok, akkor normáisan mehet az élet, de a legtöbben veszélyeztetettek lesznek.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ. nálunk csak az a gond hogy kevés a sperma, én egészséges vagyok... 2 honap mulva megyek inszemre..
2009. jún. 12. 19:26
3/4 anonim válasza:
akkor jobb a helyzet, de egy pár nap biztos, hogy feküdni, vagy pihenni kell majd
4/4 anonim válasza:
Dolgozhatsz nyugodtan. Persze ha nem akarsz, akkor az orvossal kell megdumálni, szerintem hajlandóak kiírni.
Lombikosról tudom, hogy kapásból veszélyeztetett, pedig ott is ugyanez volt, mint nálatok, csak annyira kevés sperma, hogy lombik kellett, nekem kutya bajom, akkor is veszélyeztetett voltam. Mondjuk attól dolgoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!