Van még így más is? 22-re nem várom! Tünetek? Tesztek?
Bocsi, kicsit sietősen írtam ki a kérdést! Az érdekelne, hogy nem várja-e más is 22-e környékére, illetve, hogy milyen tüneteitek vannak, tesztelt-e valaki.
Köszi.
Hát nekem 23.-a a régi bevált ciklus szerint,de pár hónapja szeret velem viccelődni így nem tudom!
Majd meglátjuk!
Kezdek ingerlékeny lenni,és sokat pisilek és szurkál a hasam!
Én max nagyon hó végén vagy következő hónap elején tesztelek(ha addig kibírom:P)!
Örülök, hogy írtatok. :)
Én már teszteltem tegnap is, de negatív volt. :( Tesztelek, mert utrogesztánt használok, ami a nemvárt napján fogy el, és iratnom kell újat, ha pozi a teszt. Nem hagynám utolsó napra, ha előbb kiderül. Legközelebb 22-én tesztelek.
Amúgy, a mellem nagyon fáj 2-3 napja, ma émelyegtem, és görcsölgetek is időnként. Persze, mind lehet PMS tünet...
Írjatok légyszi időnként, hogy hogy érzitek magatokat, és persze a teszt eredményt is, ha ellőttök egyet. :)
Sajnos nekem reggelre szépen meg is jött :(
És Te hogy állsz?
Első voltam.
Kedves Első! Sajnálom! :( Talán a kövi hónap... Mióta próbálkoztok?
Az én hőm le-fel cikázik coverline fölött. Holnap reggel remélem, pozi lesz a tesztem.
4. vagyok!
Én tüzet okádok:),sírhatnékom is van néha,érzékeny volt ma a mellbimbóm,migrénem van,étvágytalan vagyok,és annyira szurkál a hasam hogy megbolondulok!(remélem ikrek:D:D:D)
Amúgy a pisi már nincs,remélem holnap után nem jön meg!:)
De ha igen nincs világvége,majd legközelebb... :D
Kérdező,szurkolok és írd meg az eredményt mindenképp!:)
Sziasztok! Nekem a mai tesztem is negatív lett. Úgyhogy feladom. :( 14. vagy 17. dpo-n vagyok (FF átírta egyszer), úgyhogy ha lenne baba, ki kellett volna mutassa a teszt. :( Ma abbahagyom az utrot, és hagyom, hogy megjöjjön. :( Mi már sok-sok éve próbálkozunk, és ebben a hónapban olyan biztos voltam benne, hogy sikerül, úgyhogy most részemről ennyi a babaprojektről. :(
Nektek jobb napot kívánok és pozitív teszteket! :)
Szia!
Nem kell feladni! Úgy is akkor jön ha Ő akar. :) Tudom könnyű ezt mondani. Én is mindég abban reménykedem, hogy majd most már biztos, aztán mégsem :( Pedig annyira várom már...
Nekünk ez volt a 8.hónapunk, de nagyon remélem, hogy a gólyák meghozzák majd a babánkat. :) És ezt kívánom mindenkinek!
Első voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!