Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még így más is? 22-re nem...

Van még így más is? 22-re nem várom! Tünetek? Tesztek?

Figyelt kérdés
:)
2012. márc. 19. 15:48
 1/10 A kérdező kommentje:

Bocsi, kicsit sietősen írtam ki a kérdést! Az érdekelne, hogy nem várja-e más is 22-e környékére, illetve, hogy milyen tüneteitek vannak, tesztelt-e valaki.

Köszi.

2012. márc. 19. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én 21-re nem várom.
2012. márc. 19. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Te mikor fogsz tesztelni? Én még nem tudom szerintem megvárom hogy ne jöjjön meg.
2012. márc. 19. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem 23.-a a régi bevált ciklus szerint,de pár hónapja szeret velem viccelődni így nem tudom!

Majd meglátjuk!

Kezdek ingerlékeny lenni,és sokat pisilek és szurkál a hasam!

Én max nagyon hó végén vagy következő hónap elején tesztelek(ha addig kibírom:P)!

2012. márc. 19. 19:27
 5/10 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy írtatok. :)

Én már teszteltem tegnap is, de negatív volt. :( Tesztelek, mert utrogesztánt használok, ami a nemvárt napján fogy el, és iratnom kell újat, ha pozi a teszt. Nem hagynám utolsó napra, ha előbb kiderül. Legközelebb 22-én tesztelek.

Amúgy, a mellem nagyon fáj 2-3 napja, ma émelyegtem, és görcsölgetek is időnként. Persze, mind lehet PMS tünet...

Írjatok légyszi időnként, hogy hogy érzitek magatokat, és persze a teszt eredményt is, ha ellőttök egyet. :)

2012. márc. 19. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem reggelre szépen meg is jött :(

És Te hogy állsz?

Első voltam.

2012. márc. 21. 16:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves Első! Sajnálom! :( Talán a kövi hónap... Mióta próbálkoztok?

Az én hőm le-fel cikázik coverline fölött. Holnap reggel remélem, pozi lesz a tesztem.

2012. márc. 21. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:

4. vagyok!

Én tüzet okádok:),sírhatnékom is van néha,érzékeny volt ma a mellbimbóm,migrénem van,étvágytalan vagyok,és annyira szurkál a hasam hogy megbolondulok!(remélem ikrek:D:D:D)

Amúgy a pisi már nincs,remélem holnap után nem jön meg!:)

De ha igen nincs világvége,majd legközelebb... :D

Kérdező,szurkolok és írd meg az eredményt mindenképp!:)

2012. márc. 21. 20:35
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nekem a mai tesztem is negatív lett. Úgyhogy feladom. :( 14. vagy 17. dpo-n vagyok (FF átírta egyszer), úgyhogy ha lenne baba, ki kellett volna mutassa a teszt. :( Ma abbahagyom az utrot, és hagyom, hogy megjöjjön. :( Mi már sok-sok éve próbálkozunk, és ebben a hónapban olyan biztos voltam benne, hogy sikerül, úgyhogy most részemről ennyi a babaprojektről. :(

Nektek jobb napot kívánok és pozitív teszteket! :)

2012. márc. 22. 07:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell feladni! Úgy is akkor jön ha Ő akar. :) Tudom könnyű ezt mondani. Én is mindég abban reménykedem, hogy majd most már biztos, aztán mégsem :( Pedig annyira várom már...

Nekünk ez volt a 8.hónapunk, de nagyon remélem, hogy a gólyák meghozzák majd a babánkat. :) És ezt kívánom mindenkinek!

Első voltam! :)

2012. márc. 22. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!