Aki a hétvége környékére nem várja, mi a helyzet veletek? Tünetek? Tesztek?
Szió)))
Én igaz még 5 napra vagyok a NEM VÁRTIG,de 2 napja elkezdtem szédülni,ami igaz enyhébb,de egész napon át tartó,s már több napja nagyon fáradékony vagyok,s csak aludnék egy folytában.Folyásom nincs(száraz).A mellem minimálisan,de érzékeny.
Szórítok érted-értetek!!!
AY
Nem bántani szeretnék senkit... nekem több, mint egy hete késik és az egyetlen tünetem a nemvárt időpontja előtt az volt, hogy NINCS TÜNETEM!!! sőt... aztán egy pici pocakfájás az ötötdik héten és a hatodik hétből eltelt 2 nap egyikén voltak tüneteim, de ma pl. még nem...
és hidd el, megértelek, bár nem tudom, hogy hányszor csináltad végig. de inkább azt kellene magyaráznod magadnak, hogy még egy hétig semmi: mert ha tényleg semmi, akkor :((, de jön köv. hónap, ha meg igen, akkor TELJESEN MINDEGY, HOGY MILYEN TÜNETEID VANNAK, VAGY NINCSENEK, OTT VAN A BABÁD, és ott is marad a köv. néhány boldog hónapban.
hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!