Lázcsillapítás. Lehet baj?
Figyelt kérdés
Szerdára nem várom, eddig jól alakult a görbém, de tegnap estére belázasodtam. Rubophen-t vettem be ma 2 szemet, de még most sem ment le teljesen a lázam. Ha terhes vagyok lehet baja a babának a gyógyszertől?2012. márc. 19. 13:50
1/3 anonim válasza:
szia,én a fogantatás körül szedtem augmentint mert begyulladt a nyirokcsomóm, összesen 6 szemet,.
szerintem nincs baj
2/3 anonim válasza:
NEM!Az első 4 hétben nincs semmiféle biokémiai kapcsolat az anya és a baba között.Ráadásul a minden vagy semmi elve érvényesül(ha gond lenne,elmegy a baba,de hangsúlyozom ez az első 4 hétben nem lehet külső ártalomtól-alkohol,gyógyszer-,csak ha valami genetikai,tapadás,estetleg hormonális probléma van).A láz viszont komoly dolgot-konkrétan vetélést-okozhat.De ne Rubophent,hanem Panadolt,vagy Algopyrint vegyél be inkább.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! Egy kicsit megnyugodtam!
2012. márc. 19. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!