Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbe elemzés! Szerintetek...

Görbe elemzés! Szerintetek jól húzta be a ciklus.hu a peteérésem időpontját?

Figyelt kérdés

Minden nap, reggel 9-kor mérem a hőm, ebben a hónapban mértem elősször. Már 4 hónapja próbálkozunk és már nagyon várjuk az új jövevényt :) Előre is nagyon szépen köszönöm minenkinek a válaszokat!

[link]

2012. márc. 18. 19:08
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom!

Bár őszintén szólva én ennek adtam több esélyt magamban...

A luteálisod így 12 napos volt, ami teljesen rendben van, mert az átlag 12-16 nap közötti. (Mármint ha ma jött meg)

Tudom, hogy nagyon nehéz, de 4 hónapja próbálkoztok, ami abszolút nem számít soknak ebben a "műfajban", még ha minden hónapban pocsék nehéz is újra kezdeni.

Azt hiszem, már írtam, hogy mikorra érdemes mindenképpen időzíteni, ha figyeled a görbét. Szerintem ne rohanj még orvoshoz, próbálkozzatok tovább. Itt a tavasz, a meleg, menjetek el szerelmes helyekre egy-egy hétvégére, ha tehetitek, éljetek szabadon, csak beköszön az a gólya!

Minden jót Nektek!

2012. márc. 25. 16:22
 32/33 anonim ***** válasza:
Bocsánat, most visszaolvastam, hogy tegnap jött meg, akkor 11 nap. Ez sem olyan "rendellenes" hidd el, nekem volt egy időszak (igaz még szoptattam), amikor a peteérésem annyira kitolódott, hogy hónapokon át 8-10 napos volt a luteálisom, de volt peteérés ettől még.
2012. márc. 25. 16:23
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát valójában ugye 7 hónapja próbálkozunk, de eddig csak 4x jött meg azóta, azért írtam, hogy 4 hónapja, inkább azt számolom. Igen tegnap jött meg és már tegnap lent volt a hőm is. Csak azt olvastam, hogyha rövid a luterális fázisod, igaz attól még lehet peteérésed, de a petének nincs annyi ideje beágyazódni és a "korai" menstruációval távozik is. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz én így hallottam. Köszönöm a választ!
2012. márc. 25. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!