Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbe elemzés! Szerintetek...

Görbe elemzés! Szerintetek jól húzta be a ciklus.hu a peteérésem időpontját?

Figyelt kérdés

Minden nap, reggel 9-kor mérem a hőm, ebben a hónapban mértem elősször. Már 4 hónapja próbálkozunk és már nagyon várjuk az új jövevényt :) Előre is nagyon szépen köszönöm minenkinek a válaszokat!

[link]

2012. márc. 18. 19:08
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem miért mondod, hogy 5 nap. 10.-e hajnalán voltunk együtt, igaz azt 9.-ére irtam be de az már mind1 és a peteérés mikor lement a hőm az 12.-én volt, szóval az csak még legrosszabb esetben is 3 nap. Én úgy tudom, hogy mikor lemegy a hő akkor van pe és utána megy fel a hő, mert a sárgatest elkezd temelődni, pontosan ezt nem tudom, de én így hallottam.
2012. márc. 22. 20:38
 22/33 anonim ***** válasza:

Azt hittem, a hajnalt a 23. ciklusnapi együttlétre írtad, de akkor tévedtem.

Az első megemelkedett nap környékén van az ovuláció, leesés vagy van előtte, vagy nincs, nem is kell hogy legyen, Nálad épp nem volt.

Most akkor nem értem, hogy a 16. vagy a 17 nap hajnalán voltatok együtt, utóbbi esetben tényleg több az esély.

Én úgy számoltam, hogy 16. nap estéjétől a 21 nap hajnalig, az az 5. nap. az ovuláció általában hajnalban történik, de erre sincs recept persze. Görbeelemzésnél minden kicsit ingatag. Épp ez a nehézség, hogy a PONTOS HELYÉT nem tudjuk meghatározni, hiszen milyen egyszerű lenne a babaprojekt, ha ez így menne...

Egyébként azt eddig nem mondtam, de most megjegyzem, hogy ha a 12 ciklusnapodnál esetleg valami "tévesen megemelte" a hődet, akkor az is lehet, hogy ott volt az ovu, ahová a gép húzta.

Nem tudom, tudod-e, mik azok a tényezők, amik befolyásolhatják a hőt...

2012. márc. 22. 20:53
 23/33 A kérdező kommentje:
Hát pontosan nem tudom, hogy mi emelheti föl vagy mi az ami csökkentheti, de mindig be szoktam írni megjegyzésként, hogy volt e aznap hajnalban vagy a mérés elött pl felkelés, ami befolyásolhatta a hőm. Arra a napra amikor behúzta a ciklus.hu az ovulációm időpntját csak az van írva, hogy hajnalban együtt voltunk, tehát aznap "este" igazából már 10.-én szombaton. Viszont most nem értem, hogy miért írtad a 12. ciklus napomat, hogy megemelte valami a hőm? :D Bocsi ha értetlen vagyok!
2012. márc. 22. 21:13
 24/33 A kérdező kommentje:
Azt hiszem értem, szóval aznap nem szabadott volna ilyen magasan legyen a hőm...mármint a 12.ciklusnapon, de gondolkodom, hogy akkor lehetett e valami változás ami megemete.
2012. márc. 22. 21:15
 25/33 anonim ***** válasza:

Semmi gond.

Vannak olyan dolgok, amik pl. előző este, vagy éjszaka történnek, és megemelik a másnapi hőt.

Ilyenek lehetnek:

-alkohol fogyasztás

-erős fejfájás

-valamilyen gyógyszer bevétele

-késői bő étkezés

-rossz /nyugtalan alvás

-erős stressz hatás

Ha ilyesmi történt a ciklusod 11-ről 12 napján, akkor a 12-i reggeli hődet ez megemelhette. Ilyen esetben azt a napot nem kell figyelembe venni. Erről írtam. :o)

2012. márc. 22. 21:17
 26/33 A kérdező kommentje:
Úgy emlékszem, hogy vasárnap este tehát a 11.ciklusnapon, barátinkkal voltunk együtt, sok chipszet ettem és késő este olyan 11 felé mekiztünk is és emlékszem fájt is a hasam meg fel voltam puffadva, szerinted ez esetleg befolyásolhatta a hőt?
2012. márc. 22. 21:19
 27/33 A kérdező kommentje:
Tehát, ez akkor hatással lehetett rá, jaj de jó lenne :) Csak azért kapaszkodom annyira ebbe a dologba, 1. nagyon szeretnék babát, de nem görcsölök rá a dologra, az nem is lenne jó, de a másik, hogy, tudom sokszor beképzelik a nők, hogy ilyet olyat éreznek, de már napok óta szúrkál a hasam, rossz a közérzetem és nyomás érzést érzek a hasam alsó részén, de nem vagyok olyan aki azt mondja, ez tuti baba, kivárom mi lesz, csak ilyet még nem éreztem. Köszönöm hogy segítsz és most vissza adtad az életkedvem :))
2012. márc. 22. 21:25
 28/33 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

Ez most orosz rulett. :o)

Szorítok Neked!

Majd írd meg, mi lett...

2012. márc. 22. 21:35
 29/33 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm, megírom ha kiderül valami :)
2012. márc. 22. 22:02
 30/33 A kérdező kommentje:
Szia! Tegnap megjött 30 napra. Azon gondolkodtam este, hogyha akkor volt peteérésem mikor a ciklus.hu jelölte be akkor miért nem jött össze, mert akkor elég sok esélye lett volna, ha pedig akkor volt amikor te mondtad, akkor meg lehet, hogy nem is volt, mert nem volt fent olyan sokáig a hőm, mint kellett volna vagy ha volt is, be se tudna ágyazódni, mert nem is lenne elég ideje. Szerinted? Lehet, hogy orvoshoz kéne fordulnom vagy valami teáról is hallottam ami meghosszabítja a luterális fázist.
2012. márc. 25. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!