Görbe elemzés! Szerintetek jól húzta be a ciklus.hu a peteérésem időpontját?
Minden nap, reggel 9-kor mérem a hőm, ebben a hónapban mértem elősször. Már 4 hónapja próbálkozunk és már nagyon várjuk az új jövevényt :) Előre is nagyon szépen köszönöm minenkinek a válaszokat!
Azt hittem, a hajnalt a 23. ciklusnapi együttlétre írtad, de akkor tévedtem.
Az első megemelkedett nap környékén van az ovuláció, leesés vagy van előtte, vagy nincs, nem is kell hogy legyen, Nálad épp nem volt.
Most akkor nem értem, hogy a 16. vagy a 17 nap hajnalán voltatok együtt, utóbbi esetben tényleg több az esély.
Én úgy számoltam, hogy 16. nap estéjétől a 21 nap hajnalig, az az 5. nap. az ovuláció általában hajnalban történik, de erre sincs recept persze. Görbeelemzésnél minden kicsit ingatag. Épp ez a nehézség, hogy a PONTOS HELYÉT nem tudjuk meghatározni, hiszen milyen egyszerű lenne a babaprojekt, ha ez így menne...
Egyébként azt eddig nem mondtam, de most megjegyzem, hogy ha a 12 ciklusnapodnál esetleg valami "tévesen megemelte" a hődet, akkor az is lehet, hogy ott volt az ovu, ahová a gép húzta.
Nem tudom, tudod-e, mik azok a tényezők, amik befolyásolhatják a hőt...
Semmi gond.
Vannak olyan dolgok, amik pl. előző este, vagy éjszaka történnek, és megemelik a másnapi hőt.
Ilyenek lehetnek:
-alkohol fogyasztás
-erős fejfájás
-valamilyen gyógyszer bevétele
-késői bő étkezés
-rossz /nyugtalan alvás
-erős stressz hatás
Ha ilyesmi történt a ciklusod 11-ről 12 napján, akkor a 12-i reggeli hődet ez megemelhette. Ilyen esetben azt a napot nem kell figyelembe venni. Erről írtam. :o)
Lehetséges.
Ez most orosz rulett. :o)
Szorítok Neked!
Majd írd meg, mi lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!