Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbe elemzés! Szerintetek...

Görbe elemzés! Szerintetek jól húzta be a ciklus.hu a peteérésem időpontját?

Figyelt kérdés

Minden nap, reggel 9-kor mérem a hőm, ebben a hónapban mértem elősször. Már 4 hónapja próbálkozunk és már nagyon várjuk az új jövevényt :) Előre is nagyon szépen köszönöm minenkinek a válaszokat!

[link]

2012. márc. 18. 19:08
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Sajna nincs skypom, ha még esetleg van aki hozzá tud szólni, azt szívesen várom. Köszönöm csajok a segítséget!
2012. márc. 19. 19:43
 12/33 anonim ***** válasza:

Szia Te Skype-talan! :o)

Annyit tömören leírok, hogy a hőgörbéből is csak "visszamenőleg" lehet biztonsággal megmondani, hogy megtörtént az ovu, tehát babaprojekt szempontjából közben az ember mindig bizonytalanra játszik, mert a hő emelkedéséből azt lehet megállapítani, hogy valószínűsíthető, hogy ovu van/lesz, de csak néhány nap elteltével lehet megmondani, hogy biztosan ott volt-e...

Tehát a "gyanús napokat" kell elcsípni.

Ezt pedig úgy lehet, hogy figyeled az első megemelkedett napot, és ha van rá mód, akkor már a reggeli mérés után akciózzatok (ha pl. hétvége), ha meg hétköznap, akkor aznap este. Így a legesélyesebb.

"Megemelkedettnek" az a nap számít, amit megelőz (egymás utáni) 6 olyan nap, aminél magasabb értéket mérsz.

A mostani ciklusodban együtt is voltatok szépen azon a napon, csak aztán máshogy alakult a görbe, és ezt egyfajta "próbálkozásnak" lehet felfogni, a valódi ovu csak később történt meg, ahogy már írtam.

(Ezeket a szabályokat most nem írom le, mert három van, és kicsit bonyolult).

Ennyi fért bele, üdv!

És ha van kedved, később is felteheted még a görbéd, ne aggódj, első mért hónap, szépen volt ovu, össze fog ez jönni!

2012. márc. 19. 20:53
 13/33 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon szépen köszönöm a választ, nagyon kedves vagy, remélem tényleg sikerülni fog, kicsit mérges is vagyok magamra, mert pont aznap lettünk volna együtt, már el is kezdtük, de olyan fáradtnak éreztem magam, hogy nem fejeztük be. De nem baj, ennek így kellett történnie, legalább a következő hónapot, tudom ehhez a görbéhez hasonlítani, hátha segít. A legfontosabb, hogy volt peteérésem. Mégegyszer köszi!
2012. márc. 19. 23:14
 14/33 anonim ***** válasza:

Kedves 5ös.

Érdemes lenne több vizsgálatot elvégeztetni magatokon, főleg, hogy ilyen régóta próbálkoztok.

Nekem van rendszeresen peteérésem mégsem fogant meg és kiderült,hogy a magas prolaktin szint miatt nem tud beágyazódni, de nagyon sok fajta ok lehet.

2012. márc. 21. 17:22
 15/33 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok:

Értelmetlennek tartom az alaposabb kivizsgálást, mert a doki azt mondta, hogy hiába is néznék meg, hogy hol a gond, ha kiderülne, akkor sem avatkozhatnak bele a "természetbe"...

Szóval semmire nem mennék azzal, ha alaposan kivizsgálnának minket, mert úgyse segítenének rajtunk, ha valami baj van és ha kiderül hogy mi az oka amiért nem jön a baba, nem tennének érte semmit, mert nem szabad beavatkozniuk a természet dolgába...ezt mondta a doki...

2012. márc. 21. 18:03
 16/33 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem gyorsan keress fel egy másik dokit ha ezt mondja!!! Szerintem ez hülyeség, ha másképpen nem lehet babátok, tenni kell valamit, nem lehet annyiban hagyni a dolgot, szóval én csak ezt tudnám tanácsolni neked!
2012. márc. 22. 15:29
 17/33 A kérdező kommentje:

A görbém így alakult. Viszont arra gondoltam, hogyha mégsem akkor volt pe amikor a ciklus.hu bejelölte, akkor is össze jöhetett talán, mert akkor hajnalban voltunk együtt, de mégis az elöző napra írtam be a 18-ast és arra két napra volt az a pe, ami szerintetek a valós lehetett. Szóval én még reménykedem :)

[link]

2012. márc. 22. 15:32
 18/33 anonim ***** válasza:
Hááát. A petesejt legjobb esetben is csak 24 órán át életképes. De ne legyen igazam!
2012. márc. 22. 16:53
 19/33 A kérdező kommentje:
A spermiumra gondoltam, azt olvastam, hogy 48 óráig simán életképes, szóval bevárhatta a petesejtet, ha szerencsém van.
2012. márc. 22. 19:28
 20/33 anonim ***** válasza:

A spermium átlag élettartama 3 nap, ritkán szélső helyzetben 5 nap, de ez a maximum. Ennyit bírnak várakozni.

Nálatok az 5. nap lenne, minimális esély tényleg van. (Bár a krémes folyás annyira nem kedvező ez esetben, Neked meg az volt, de vannak csodák, valóban! :o)

2012. márc. 22. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!