Mitöl lehet ez? 1 honapja hagytam abba a fogamzásgátlót 27. dik napra meg is jött!
Védekeztetek valamivel?
Amúgy lehet a gyszer miatt most felbolydult a hormonháztartásod, de ha nem védekeztetek,lehetsz babás is.
Nem védekeztünk semmivel! Amugy azt hittem hogy babás vagyok mert szurt a petefészkem meg ez a puffadás nemtudom mitöl lehet!
Szerinted? Csináltam tesztet még a mensi elött de negativ lett! Nemtudom mire gondoljak!
Ha elmúlt nem baj,lehetett hormonális oka, ha tartós akkor érdemes dokihoz menni,de majd ha megtudod babás vagy --e,mert akkor ír fel rá gyszert( hormonpótlót).
Amúgy legtöbbször kb a 12-14. hétig minden hónapban lehetnek barnázások, de max 1-2 napig,és nem sok,csak épp hogy,mensi jeleként.Ezeket ettől függetlenül a dokinak meg kell említeni majd.
De ne szaladjunk előre,úgy értelmezlek már nincs barnázás,szerintem jó lesz az a teszt:-))
Már nincs a mensi elött volt 1-2 csepp nem sok és itt azt irták többen hogy akkor kizárt a terhesség ha barnázás van!
Nagyon fáj a derekam is de ez fel sem tünt! Hát nemtudom mi lehet? Kiváncsi leszek hogy a teszt mit mutat majd! Ne várjak inkább a következö mesiig szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!