Az inszeminációt is megelőzi hormonkezelés, vagy csak Clostylbegit tablettával, vagy más gyógyszerekkel segitenek rá?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 19:48
11/14 Manka68 válasza:
Ez tényleg kis adag, főleg két naponta. Nekem a lombikhoz napi 150 egység gonal-f, + 2 merional. Szerintem megnyugodhatsz, lesznek szép tüszőid egy normális stimutól! :-)
12/14 anonim válasza:
hát remélem is. bárcsak már ott tartanánk, de egyenlőre még a kaáliba sem tudunk visszamenni, mert még a norculuttól sem jött meg. hétfőn fogyott el. amúgy meg utoljára január 6.-án volt meg. és már kezd elegem lenni. a kaáliból visszaküldtek a nőgyógyászomhoz uh-ra. pedig már minden eredményünk megvan, csak amíg nem jön meg nem foglalkoznak velem. :( Pct-re kellene időpontot kérnem.
13/14 anonim válasza:
Szia!Én a harmadik naptól kaptam clostyt+11 napon UH,aznap 2 merional+2nap múlva 2 Merional és másnap tüszőrepesztő Ovitrelle..2 napra rá inszem...!
14/14 anonim válasza:
Szia! Szerencsére egyenlőre nem tudok nyilatkozni inszem. ügyben, viszont én is szoktam kapni tüszőserkentőt, majd miután (eddig mindíg spontán) kirepedt(ek), 2*2 Utrogestant. Semmi bajom tőlük!!! Nem mindenkire hat úgy. És természetesen nem híztam semmit, szerintem sem lehet ezektől. Szóval a hormonoktól ne félj. Gondoloj bele, hányan és meddig szednek fogamzásgátlót -hormon!!! , mert nem akarnak babát. Most meg azért kapunk, mert most már szeretnénk. Sok sikert a családalapításhoz mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!