Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hallott valaki arról, hogy a...

Hallott valaki arról, hogy a spermaszámot lehet növelni férfiaknak készült hormongyógyszerekkel? Esetleg ha van valakinek tapasztalata örülnék ha megosztaná velem.

Figyelt kérdés

2012. febr. 15. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom,hogy clostilbegyt-et adnak a férfiaknak is spermaszám emelésre. Viszont kaphatnak még ugyan úgy elevitet és folsavat is pluszban!
2012. febr. 15. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
páromnak földimogyorót kellett ennie minden nap 1-kis zacskóval,rá 3.hónapban terhes lettem és most 16-hónapos a picikénk :D
2012. febr. 15. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Férjemből tenyészbikát csinált a dokija:) írt fel neki androgel zselét , és ajánlotta a maca vibe kapszulát, azt rossmanba vettük, emellett mondta, hogy egye a tökmagot minden nap vagy szedjen cinket, emelt adag c-vitamint. Meg is lett az eredménye, több év sikertelenség után, négy hónap kúra után várandós lettem, a spermaszáma siralmas volt előtte, egy millió volt két milibe és abból mozgó százezer, ebből lett ötven milliós:)36hkm
2012. febr. 15. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A cinkről és a folsavról hallottam én is. Egyik kolleganőméknél volt ilyen gond de sajnos nem emlékszem pontosan a gyógyszer nevére amit szedett. Az biztos hogy rengeteg cinket kellett szednie.
2012. febr. 15. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Férjemnek 1 millió/ml és az alatti eredményei születtek a spermavizsgálaton. Az ő dokija nem ajánlotta a hormonpótlást mert azt mondta, hogy lehet jól de az is lehet, hogy nagyon rosszul sül el és akkor még annyi sem lesz mint most. Lombikkal lett babánk.

Aztán ráakadtam egy tablettára, itthon nem lehet kapni, holland tabletta. Két hónapig szedte a férjem és spontán terhes lettem, nem tudom,hogy ennek köszönhető-e a siker de én hiszek és hittem benne. Nem írom ide ki a nevét, nem akarok reklámot. Előtte mi is mindent de mindent kipróbáltunk amit az előttem írók is említettek, semmi nem hozott sikert.

Nálatok mennyire súlyos a probléma?

Üdv

1 éves kislány anyukája+ 10 hetes kismami

2012. febr. 15. 20:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Mi is túl vagyunk egy sikertelen lombikon.A férjem spermaszáma legutóbb 2mill volt. Próbáltuk Gyuri bácsi teáit, Fer 14-t,és mindenféle vitamint ami létezik. Lemondott a kávéról, alkoholt semmit nem ivott.Hallotta hogy külföldön kezelik a férfiakat is hormonokkal.Már nem tudom mit próbáljak ki ,lombikra egy ideig nem akarunk menni.
2012. febr. 16. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!