Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Félidőben peteérésnél mi ez a...

Félidőben peteérésnél mi ez a barnázás?!

Figyelt kérdés

2011. októberében szültem, januárban áll vissza a mensim.

Teljesen normálisan zajlott minden, óvszerrel védekezünk és most is megjött február végén, de most amikor peteérésem van elvileg barnáztam egyet.Eddig soha nem volt ilyen (csak mert olvastam hogy egyes nőknek van) és mivel az előző terhességnél (tervezett) is ez volt az első jel, most megijedtem.Mivel nem felelőtlenül szeretkezünk,nem nagyon értem a dolgot, bár semmi sem ad 100%-os biztonságot tudom.Totálisan abortusz ellenes vagyok,de van egy 5 hónapos babónk és még kicsit később szeretnénk neki kis tesót.Szerintetek mire gondoljak?Nyilván fogok teszlni is, ha nem jön meg a következő mensim (március vége).

2012. márc. 14. 15:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Az első szülésem után kb. fél évre elkezdtem barnázni petetéréskor. Ez azóta is tart (másfél éve).

Úgyhogy nem feltétlen jelent ez bajt, vagy terhességet. Csak hát szülés után sokaknál megváltozik a szervezet "jelzőképessége".

2012. márc. 14. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!