Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív ez a...

Szerintetek pozitív ez a teszt? Láttok rajta 2. csíkot?

Figyelt kérdés

Én vagyok az, aki pár napja feltett egy szétszett tesztet:) Most újból teszteltem, de még ez is korai, ma lehetek a 11. napon peteérés után.

Nagyon kis halványka a csíkom, de látjátok?:) Megerősítésre lenne szükségem, vagy aki úgy gondolja, hogy negatív, természetesen arra a véleményre is kiváncsi vagyok:)

[link]

[link]

Kicsit sötét és nem látszik annyira, meg hajnalban csináltam és telefonnal!

2012. márc. 14. 05:29
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Ma reggel negát teszteltem :( Szétszedtem a tesztet, leszedtem róla az üvegcsét, és nem a tesztcsík helyén, hanem arrébb egy kis erős rózsaszín csík elfolyva, mondogattam magamnak, hogy á biztos nem jó a teszt. De így tuti nincs baba :(

Ma vagyok a 12. dpo-n. Teljesen kétségbe estem :(

De akkor miért nem jön meg?:( És a melleim miért ekkorák, meg a mellbimbóim? Hát ilyen még sosem volt..

És a véreredményem sem jön meg ma, mert 15-e van, szerintem csak hétfőn várható :(:(:(:(

2012. márc. 15. 05:54
 22/29 A kérdező kommentje:

Ilyen lett a mai teszt:

[link]

De ennek a vonalkának arrébb kéne lennie kicsivel, mert ha ráteszem az üveglapos tetőt, akkor nem látszik a tesztcsík helyén. De ilyet sem láttam még, hogy egy teszt így nézzen ki. Kiborulok ezektől:( Szerintetek ilyenkor mi van?

2012. márc. 15. 06:22
 23/29 anonim ***** válasza:

Ne tessék aggódni:)

Ott van az a baba,ennyi teszt nem hazudik.

Pozitív irányba nagyon ritkán téved,inkább a negatívnál fordulhat elő tévedés.

Szerintem ne tesztelj,várd meg a vérvétel eredményét,az majd megmondja a tutit:)

2012. márc. 15. 06:26
 24/29 A kérdező kommentje:

Szia! De jó, hogy ilyen pozitív vagy :))) Bárcsak a tesztem is ilyen lenne, mint te :)))

Most visszaaludtam, kicsit jobb a kedvem. Úgy vagyok vele, hogy ha van ott baba, akkor ott is marad, ha meg nincs, akkor meg fog jönni. Ez már rég el van döntve, úgyhogy kár ezen idegeskednem :)

Ma nem tesztelek, de holnap muszáj leszek, mert este megyünk egy kisebb buliba, és tudnom kell, mert ha pozi, akkor még a cicgifüstöt is kerülni fogom :)

2012. márc. 15. 08:47
 25/29 anonim ***** válasza:
Még mindig nagyon korai tesztelned. Én vagyok akinek a 12. napon lett iszonyat halvány pozi. A 13. napon volt látható és reggeli első pisiből. Ne szedegesd szét a tesztet, ennek semmi értelme. Bocsi, hogy ezt írom, de ha baba van akkor azt látnod kell anélkül is, hogy darabokra szednéd. Amúgy a képen nincs második csík, az egy elmosódott rész, a második csík nem így néz ki, nem görbe stb, az inkább ott elázott, vagy száradási nyom, DE ez nem azt jelenti, hogy nem is lesz második csíkod! ;) Tudom, hogy nagyon nehéz, de várj 2 napot és akkor tesztelj megint. Akkor már ott kell lennie a másik vonalnak, ha baba van. ;)
2012. márc. 15. 09:21
 26/29 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Még az előttem válaszolónak mondanám, hogy sajnos sokszor lesz álpozitív a teszt, rá is van írva némelyik dobozára. Nagyon sok pozitív tesztem volt, mégis megjött időben. Ja és a szép, hogy olyankor is volt + tesztem, mikor nem is lehettem volna terhes, csak kíváncsiságból csináltam egyet. Tehát sajnos lehet álpozitív vagy szellemcsíkos egy teszt. :(

Persze nagyon remélem, hogy nálatok nem lesz ilyen! :)

2012. márc. 15. 09:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság? Teszteltél azóta? Nagyon szorítok!!!!
2012. márc. 16. 20:03
 28/29 regleszti válasza:
Nekem pont így nézett ki!Gratula:) 9hetes kismama:)
2012. ápr. 1. 16:02
 29/29 A kérdező kommentje:

Szia!

Megjött rá pár nappal. :( szerintem baba volt, vagy nem tudom... de a 14. dpo-n megjött nagy görcsökkel :(

ugye, hogy csak akkor néz ki így egy teszt, ha sikerült beágyazódnia? nem mutat a semmire halvány csíkot sem.

Hát most újra várom a pozi tesztet!!!! remélem hamarosan jön!!!!

2012. ápr. 1. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!