Ti mikor mentek orvoshoz? Egyből ahogy a teszt pozitív, vagy vártok egy kicsit?
Én egyből mentem, tudtam, hogy még nem lesz szívhang, de megnyugtatott. Petezsák már volt, egy hétre rá szívhang is.
31 hetes kismama
Szia.
szerintem várni kell egy kicsit,mondjuk attól is függ hogy mikor csináltad a tesztet,én az elmaradt mensi után 1 héttel teszteltem és most megyek az elmaradt után 3 héttel megyek!!
én 5 hetes terhesen voltam először. nem azért, mert ennyire türelmetlen voltam, hanem mert már jóval előbb erre a napra kaptam időpontot. viszont ha lehetett volna, akkor még toltam volna 3 héttel ezt az időpontot LEGALÁBB, mivel szörnyű volt kivárni, hogy legyen is valaki a petezsákban és hogy annak a kis valakinek dobogjon is a szíve. de megérte :)
12 hetes kismami
Én vártam egy kicsit, kb 2 hetet. Nekem így alakult.
Kimaradt mensi után 3-4 nappal csináltam a tesztet, 2nappal később esküvő... a nászútról hazajöttünk és utána mentem.
Tehát valamikor a 7. héten jutottam el a dokihoz, már volt szívhang.
Szerintem azért érdemes ezt kivárni, hogy ne kelljen 2x menni. Ha nincs panaszod, nem vérzel be, stb akkor nyugodtan várhatsz vele a 6-7(8). hétig.
Én megcsináltam a tesztet és rá 1 hétre mentem el orvoshoz.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!