Szerintetek pozitív ez a teszt? Láttok rajta 2. csíkot?
Én vagyok az, aki pár napja feltett egy szétszett tesztet:) Most újból teszteltem, de még ez is korai, ma lehetek a 11. napon peteérés után.
Nagyon kis halványka a csíkom, de látjátok?:) Megerősítésre lenne szükségem, vagy aki úgy gondolja, hogy negatív, természetesen arra a véleményre is kiváncsi vagyok:)
Kicsit sötét és nem látszik annyira, meg hajnalban csináltam és telefonnal!
Szerintem is pozitív!!! :) Egyértelműen látszik a csík, csak még kicsit halványka?
Hadd kérdezzem meg, hogy milyen tesztet használtál ami ilyen korán kimutatja a bébit??
Predictor Early. Az van ráírva hogy mensi előtti
4.napon kimutatja:) 900ft a gyógyszertárban:)
Sziasztok! Köszönöm szépen, hogy megnéztétek, és válaszoltatok :)
Bárcsak tényleg lenne babám!
De képzeljétek..ugye ezt reggel csináltam. Különösebb tünetem igazából nincs, csak a mellem megduzzadt, érzékeny, meg a mellbimbóm megváltozott, én úgy látom :) De nem bírtam ki, vettem még egy 10-es érzékenységű tesztet, kazettásat, de más fajtát, mint amit reggel csináltam, ettem ittam 1 körül, fél3kor pedig megcsináltam ezt a tesztet, és csont negatív lett :( Miért, mit gondoltok? Kicsit kétségbe estem..
Tudom, hogy türelmetlen vagyok, csak már annyira rossz ez a bizonytalanság, gondoltam az is halvány pozi lesz és megnyugszom.. De nega lett :(
De aranyos vagy, hogy bíztatsz :)
Remélem én is nagyon! Írok majd, ha van fejlemény, bízom benne, hogy csak jó dolgokat kell megírnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!