Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 szem gyógyszer kihagyástól...

Nikolett_'90 kérdése:

1 szem gyógyszer kihagyástól teherbe eshetek? (lejjebb lennt)

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel igen, s nem tudtam róla csak a mensi kimaradásig, és tovább szedtem a gyógyszert baj lehet?
2012. márc. 13. 14:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

9.ik nagyon köszi!

Remélem, azért még várnék egy kicsit a babával, bár ha jönne se lenne gond.

Köszönöm Mindenki válaszát! :-)

2012. márc. 13. 15:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Valaki ha olvassa, kérdezném,hogy volt pár másodpercig egy erős méh szúrásom. Mitől lehetett?
2012. márc. 13. 18:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem a nem várt menstruáció előtt néhány nappal (pntosan nem emlékszem)volt egy pár másodpercig tartó éles, szúró fájdalmam, ami el is múlt. Utána már csak enyhe mensesz jellegű fájdalmam volt a nem várt környékén. A tesztem pozitív is lett.Úgy gondolom, beágyazódás lehetett.
2012. márc. 15. 21:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! :)
2012. márc. 16. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo ha esetleg nezed meg ezt a kerdesed!mi lett a torteneted vege? :) csak azert mert ugyanebben a helyzetben vagyok ugyanezekkel a tunetekkel 😊😊
2018. máj. 10. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!