Mensi szerű "görcsök" beágyazódáskor? Bőbebben lent!
Szia!
Ha mensi utáni 13. napon vagy, akkor lehetetlen, hogy beágyazódásos görcseid legyenek, mert a megtermékenyített petesejt kb 7 napig vándorol a petevezetékben míg eléri a méhet. A beágyazódás kb a megtermékenyítést követő 9. napon történik. Ennek fényében neked vagy ovulációs fájdalmaid, görcseid vannak, vagy pedig a ciklus 3-4. napján volt peteérésed, ami elég elképzelhetetlen. Meg ha 2 napja voltatok együtt, akkor az esetleges 4. napi peteérésből származó pete nem is tudott megtermékenyülni.
Ha babát szeretnétek, akkor most kellene együtt lenni, meg a két nappal előbbi együttlét is jó lehet, mert szerintem most van a peteérésed.
Amúgy hány naposak a ciklusaid? Reggeli hődet nem méred?
Sok sikert!
Mindenkinek köszönöm a választ :) Én ennyire nem ástam bele magam a témába ezért sem tudtam mit érezhetek.
Általában 29 naposak a ciklusaim, de ez változó, volt már 21 nap is... Most kezdtünk még csak próbálkozni a babagyártással és nem akarom túlizgulni a dolgot, de azt hiszem már sikerült... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!