Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt beágyazódáskor...

Akinek volt beágyazódáskor vérzése/barnázása, meddig tartott?

Figyelt kérdés

Nekem tegnapelőtt volt egy kis rózsaszínes-barna folt a tisztasági betéten, tegnap már csak halványbarna folt, ma pedig -eddig- nincs semmi.

Elvileg tegnap kellett volna megjönnie, bár szerintem most később volt az ovulációm.

Ez lehetett a beágyazódás, vagy meg fog jönni szerintetek? Ja, tegnap teszt -nem első vizeletből- negatív.

2012. febr. 28. 13:13
 1/7 Mara Acoma ***** válasza:
Szia! Nekem pont ugyanez van! Szombaton kis barnázás, tegnap vagy ma kellett volna megjönnie de semmi. Remélem hogy babóca lesz:) tesztet csináltam de negativ. UH volt tegnap, mert már régen szeretnénk babát és a sok korai vetélés miatt folyamatosan járkálok a dokihoz, hátha sikerül valamit kiokoskodni. Szóval csak annyit látott, hogy 11mm a nyálkahártya. Nem tudom, Te minek örülnél jobban... babát szeretnél? Mert akkor reménykedhetsz simán. Lehet, hogy később volt peteérésed és ez még tényleg a beágyazódás volt :)
2012. febr. 29. 14:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Most kezdtük a kistesó projektet! :-) Mai teszt is negatív, viszont még mindig nincs mensi.

Végülis, azt mondják, hogy amíg nem jön meg, van remény! :-)

Drukk Neked is!

2012. febr. 29. 14:29
 3/7 Mara Acoma ***** válasza:
Én is szurkolok nektek :)) Én most várok egy-két napot a teszteléssel, addig kibírom valahogy... Bár már megesz a türelmetlenség:) Írd meg mindenképpen, hogy alakul Neked! Hajrá :)
2012. febr. 29. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Ma délelőtt -4 nap késéssel- megjött. Így kezdődik egy újabb reményteli hónap!!! :)

Veled mi a helyzet?

Üdv!

2012. márc. 1. 12:37
 5/7 Mara Acoma ***** válasza:
Sajnálom:((( Majd legközelebb sikerül, szorítok Neked. Nekem még mindig semmi és van egy halvány pozitívom :) Hétfőn csinálok megint ha nem jön meg és irány a doki.
2012. márc. 1. 16:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Húúúúúúú, az szuper!!! Halk GRATULA! :):):)Vigyázz Magadra!!!
2012. márc. 2. 12:49
 7/7 Mara Acoma ***** válasza:
Köszi szépen :)) De még nem 100%... volt már több ilyen és nem maradt meg. De bizakodó vagyok.
2012. márc. 2. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!