Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódáskor volt alhasi...

Beágyazódáskor volt alhasi szurkálásotok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 09:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az egyik terhességemnél volt ilyen. Egy héttel ovu után éreztem a szurkát.
2012. jan. 8. 09:14
 2/12 anonim ***** válasza:
én egyiknél sem éreztem semmit.
2012. jan. 8. 09:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Én sem éreztem semmit. Engem meg is lepett a terhesség, azt hittem a sokévi próbálkozás után, hogy sosem lesz gyerekem. És mégis :)
2012. jan. 8. 09:39
 4/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!!!:)

Igazából azért kérdeztem,mert én is az ovo után 1 héttel éreztem has szurkálást.

Tudom ez még nem sokmindent jelent,de ugye az ember próbál belekapaszkodni minden apró jelbe...

2012. jan. 8. 10:36
 5/12 anonim ***** válasza:

És most hanyadik napodon vagy?

Szerintem ez jó jel. Én akkor nem tudtam mitől van, nem is foglalkoztam vele, mert nem volt tervezett baba, csak hát nem is védekeztünk mindig rendesen, mert úgy voltunk vele, hogy nem baj, ha becsúszik. Csak így visszagondolva sejtem, hogy a beágyazódás miatt lehetett a hasszurka, mert időben is beillett, korábban ilyen nem volt, és később még a terhesség elején, de mikor már tudtam, hogy az vagyok, akkor is volt, hogy éreztem. Szóval sok sikert! És majd számolj be a fejleményekről. :)

1. válaszoló

2012. jan. 8. 11:04
 6/12 A kérdező kommentje:

Kedves 1 válaszoló!

A 9.dpo-nál járok.A 7.dpo-nál éreztem,hogy jópárszor beleszúr a hasamba.

Itt a görém:

[link]

Mit gondolsz?

2012. jan. 8. 14:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom hogy szép görbe, és simán lehetett a 7.dpo-n a beágyazódás, ilyenkor ugyanis kicsit leesik a hő aztán felmegy ez a trifázis:) Én nagyon drukkolok neked, nekem is szurkálódott nem is kicsit:)Az jó jel, kb 2-3 nap és tesztelhetsz:)
2012. jan. 8. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szép görbe, jó magasan van a hőd. Azért még ne éld bele magad, ezért csak halkan mondom, hogy nagyon biztató! Mindenképp írj majd, ha teszteltél.
2012. jan. 8. 14:48
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek Bijanka és utolsó válaszoló!!!!:)

Nem élem magam bele,már óvatos vagyok,mert párszor megégettem magam!:(

Nagyon köszönöm a biztatást,nagyon jólesik!!!!!!!!!!!!

2012. jan. 8. 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem a hasszúrkálás abban nyilvánult meg, hogy kétszer egymás után erősen belenyillalt a "hasamba". Korábban nem volt ilyen. Csodálkoztam is. Reméltem, hogy nem valami betegség előjele. Aztán később nem jelentkezett. Néhány nap múlva pozitívat teszteltem. Innen gondolom, hogy beágyazódás lehetett.
2012. jan. 8. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!