Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek van olyan mensi szerű...

Kinek van olyan mensi szerű érzése mikor ovuja van?

Figyelt kérdés
kb. 3 hónapja vettem észre magamon ezt.Csak hogy most kezdődöt a ciklusom és elkeztem mérni a hőmet is ami érdekes mert 3. napon 0.10 fokkal lejebb ment a hőm és másnap görcsölgettem pedig csak az első két napon szoktam nagyon erősen
2012. márc. 11. 22:08
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
és meg tudom külömböztetni az ovu fájdalmat a mensi görcsöt egymástól,ez az 5. ciklus napom és az ovu fájások még mindig vannak,lehetséges hogy most volt peteérésem?
2012. márc. 11. 22:12
 2/15 anonim ***** válasza:

Hát én most érzek valami érdekeset a méhem körül!

Változik hogy hol érzem!Van hogy csak jobb oldalt,de van hogy mindenhol!És még be is szurkált így a gátam környékén!

Nem mondanám mensis görcsnek mert nekem az sokkal másabb szokott lenni!

Ez inkább tompább volt!Mintha ülnének a méhemen kb olyan érzés!

Te mit érzel?

2012. márc. 12. 06:43
 3/15 A kérdező kommentje:
enyhe görcseim vannak az egész méhem körül van mikor a petefészkem is fájdogál
2012. márc. 12. 11:25
 4/15 A kérdező kommentje:
és enyhe hányinger is szokott lenni
2012. márc. 12. 11:26
 5/15 anonim ***** válasza:

Velem volt már ilyen, de nem sokszor fordult elő.

Többnyire nincs tipikus mensis érzésem az ovukor, de néha már volt ilyenem nekem is.

2012. márc. 12. 12:05
 6/15 A kérdező kommentje:
és van már gyereketek?mi már 8 hónapja hiába várunk a babára :(
2012. márc. 12. 18:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Nincsen sajnos, és nekünk pedig már 2 év + 4 hónapja nem sikerül! :((( Én már nem is hiszek benne, hogy nekem lehet...
2012. márc. 12. 19:03
 8/15 A kérdező kommentje:
sajnálom :( de nem szabad feladni!gondolom voltatok már orvosnál,mit mondtak mi a baj?
2012. márc. 12. 21:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem voltunk. Azaz én voltam, annyit néztek, hogy UH-n vizsgáltak és láttak hogy van ovulációm, valamint látták a görbéimet, és azok alapján minden rendben volt. De alaposabb kivizsgáláson nem voltunk, és szerintem nem is leszünk. Ha spontán nem sikerül a baba, akkor nem kell sehogyse. :((
2012. márc. 12. 21:20
 10/15 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Még nincs baba!

Ez az első próbás hónap!Remélem nem is lesz több!:)

Hamarosan a végére érek,majd kiderül,de úgy érzem oké lesz minden!:)

2012. márc. 12. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!