Akinek volt már inszeminációja. Normális ez az érzés?
Sziasztok!
Annyira kedvesek vagytok, hogy drukkoltok és érdeklődtök! Olyan jó, hogy az emberben tartják a lelket :)
Én is drukkolok mindenkinek!!!!!!!
Most azt érzem minden nap, hogy időszakosan kicsit szurkál, főleg a bal petefészek körül. meg persze már be is beszéltem magamnak a hányingert ami nem lehet :)
Vizeletvizsgálatos teszt lesz jövő pénteken. Én előtte már akartam tesztelni de a férjem nem engedi :(
Nagyon sajnálom! De fel a fejjel, a következő összejön, úgy kell hozzáállni! Pozitívan!!!!
Én már aludni sem bírok lassan, pedig még egy hét az eredményig :(
Kedves Kérdező!Nagyon sajnálom.....:-((((
De tényleg fontos,hogy nem szabad feladni,menni kell tovább...ahogy én is.
Kedves tkata81!Tetszik a pozitív hozzáállásod...
Kellemes várakozást,aztán majd írd mg.mi lett....:-)))
Jaj nem adom fel Isten őrizzen!Tegnap,bár nem akartam potyogtak a könnyeim,de megráztam magam és este már azon gondolkodtam,hogy mikor is lesz a következő inszem és mit fogok másképp csinálni....!!
Már most várom a következőt,ami SIKERÜLNI FOG!!!!!!!
Én még nem tudom, milyen amikor megmondják, hogy nem sikerült, de attól félek, hogy össze fogok törni, még ha eddig pozitív is voltam. :(
teljesen változó a hozzáállásom, néha azt érzem, hogy utálom magam, hogy nem jön össze és én vagyok a hibás, velem van a baj, néha meg azt, hogy ez van, nekem is lesz babám, nem adhatom fel, sikerülni fog és akkor mennyire boldog leszek. :)
szóval változó.
egyébként mérem a hőm. szerintetek az jó, ha 4 napja felment 36,2ről 36,8-37,0ra és fent is van? vagy semmi jelentősége?
egyszerűen nem értem, hogy embert küldtünk a holdra, vízen úszunk, repülünk, de az 5 napos tesztet még nem találtuk fel :(
drukkolok mindenkinek! sikerülni fog, csak bízni kell. ha nem elsőre akkor 4.re vagy 6.ra! de sikerül!!!
Kedves tkata81!Nem volt kellemes hallani a "sajnos nem sikerült" választ,az biztos....
Én is azt gondoltam,majd elbőgöm magam,de valahogy sikerült visszatartanom.
De egy jó bőgés otthon,az segített lelkileg(az első után bőgtem,a 3. után "meg sem lepődtem").
Én nem mértem a hőmet,ez ügyben nem tudom,mi a jó....
Nagyon drukkolok Neked,majd írj!
Kedves "Pancsura"!
Köszi a lelki támaszt és az infokat!
Ma van az inszem utáni 7. napom, de mivel már órák óta úgy fáj a hasam mint amikor meg akar jönni, kezdek kétségbe esni. akkora barom vagyok, hogy csináltam egy tesztet, pedig még ha terhes is lennék, akkor sem mutatná most még ki! egyszerűen nem bírok kikapcsolni, annyira reménykedem!
mindenfélét érzek: hányingert, hő fent, mellfeszülést, de azt olvastam ez mind lehet az utrogestan mellékhatása :(
Hali csajok!
Mi a helyzet???
tkata81 és pancsura!
Valami hiba volt a rendszerbe nálam,látom beszélgettetek és nem kommentáltam...!
tkata81 hogy vagy?
pancsura-mikor lesz a következő??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!