Észlelt valaki hasonlót korai terhességnél?
Ma van a 11. napja,hogy késik a mensim.Nem teszteltem még,mert egyébként is elég rendszertelen a ciklusom és volt már rá példa,hogy 2 hét késés után is normálisan megjött.Most viszont nem érzékelek semmit,ami arra utalna,hogy meg fog jönni.Nekem általában középidőtől számítva mensi végéig nagyon megduzzadnak a melleim és fájnak is.Most nem így van+mostanában gyakran előfordul velem,hogy este lefekvés előtt borzasztóan fázom,ráz a hideg,pedig meleg van a szobában.A múltkor még a párom is megjegyezte,amikor mellém feküdt,hogy milyen hideg vagyok!Én még ennek sem tulajdonítottam volna nagy jelentőséget,de az elmúlt 4-5 napban rendszeresen felébredek éjjel,arra,hogy ennem kell valamit,pedig este rendesen vacsorázok mindig+az elmúlt éjszaka többször is arra ébredtem,hogy hányingerem van.Nem hánytam,de legalább 3-4 alkalommal arra ébredtem,hogy öklendezek.Még reggel,amikor felkeltem,akkor is émelyegtem.Mostmár azt hiszem eljött az ideje,hogy csináljak egy tesztet!Viszont csak hétfőn lesz rá alkalmam,mert most nincs itthon tesztem és venni sem tudok!
A leírtak alapján,mit gondoltok?Mennyi az esélye annak,hogy babát várok?Már lassan fél éve próbálkozunk a párommal,nagyon boldogok lennénk,ha sikerülne!
Ezek akár lehetnek terhesség tünetei is, de ahogy az első mondja, mi nők, hajlamosak vagyunk beképzelni a dolgokat, mert már iszonyúan szeretnénk egy babát.
Velem is ez volt a múlt hónapban. Éjszaka arra ébredtem, hogy hányingerem van, reggelente émelygett a gyomrom, egész nap olyan fura érzésem volt, és biztos voltam benne, hogy sikerült! Annyira beképzeltem a tüneteket, hogy az egyébként pontos menzeszem is késett 4 napot.
Végül megjött. :(
Ne éld bele magad, de azért 11 nap késés már biztató. Hétfőn csinálj egy tesztet és kiderül.
Nagyon szorítok neked, majd írd meg az eredményt!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!Igen,én is ettől tartok,hogy csak beképzelem a dolgot,de azért nem hinném,hogy ennyire durván bemagyarázom magamnak,hogy még éjjel is felébredek....na de ki tudja!Azért reméljük baba van a dologban!Ha teszteltem,megírom az eredményt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!