Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy nagyon korai terhességn...

Ha egy nagyon korai terhességnél (4 hetesen), mégsem marad meg a baba és még akkor "felszívódik" akkor abban a hónapban már egyáltalán nem érik a pete és nem lesz ovuláció?

Figyelt kérdés
Tehát ha megfogan a baba, de nem tud valamiért folytatódni egy terhesség, akkor abban az adott hónapban nincs is peteérés/ovuláció? Vagy attól még lehet?
2011. ápr. 30. 09:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát gondolom ha felszívódik, akkor valamikor meg is jön. Max. pár nap késéssel. Akkor az utána lévő ciklusban már lehet peteérés!
2011. ápr. 30. 09:05
 2/13 A kérdező kommentje:
És ha korábban jön meg a "mensi" ami nagyon kevés volt és görcs nélküli, és utána még egy jó ideig mégis dolgozik a progreszteron és ugrál a hő szép magasra majd esik le és újra fel egy darabig, az miért lehet ha nincs baba? Mitől indulhat el egy ciklus másképp, miért lehet sokáig magas hő? Tehát nem 1-2 napig mensi után, hanem még vagy 6 napig!?
2011. ápr. 30. 09:10
 3/13 anonim ***** válasza:
tesztelj,mert attol h véreztél kicsit,lehet baba is!amugy ha 4 hetesen szívódik fel és megjön akkor sokan nem is tudják h terhesek voltak,csak egy sima mensinek gondolják.
2011. ápr. 30. 09:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy valami hormonális gond! Egyébként korai vetélésnél általában késik a mensi, nem hamarabb jön. És erősebb vagy hosszabb. Ha nem,akkor valószínűleg nem történt vetélés!
2011. ápr. 30. 09:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Voltak halvány pozi tesztjeim, de UH-n nem látszott baba, hanem az látszott, hogy ovulációnál tartok. De a a kérdésem az lényegében, hogy HA MOST VAN OVULÁCIÓM (ez tuti!), akkor az előző hónapban BIZTOS HOGY NEM FOGANT MEG BABA, aki nem tudott megmaradni???
2011. ápr. 30. 09:17
 6/13 anonim ***** válasza:

Azért én pár nap mulva csinálnék tesztet,és ha erősödne,elmennék dokihoz.

Amugy ha előző ciklusban volt baba,akkor még mutathat halvány pozit a teszt,egyre halványodva.

2011. ápr. 30. 09:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Mikor voltak a pozi tesztjeid?

Mert ha az elmúlt két hétben, akkor valószínűleg hibásak voltak. Persze az sem mindegy,hogy időn belül vagy kívül lettek azok.

Ha két héten belül voltak, akkor nem lehettél terhes, mert ért a pete. Ami meg ugye nem érne, ha terhes vagy!

2011. ápr. 30. 09:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Látom,hogy naponta több kérdést teszel fel ezzel kapcsolatban!:) Ha ennyire nem tudod elfogadni,hogy nincs baba (az orvos peteérést látott, akkor nem lehet), akkor miért nem keresel fel másik dokit. Lehet, megnyugodnál, ha ő is megerősítené, hogy nem lehettél terhes!
2011. ápr. 30. 09:23
 9/13 A kérdező kommentje:

De megnyugodtam amikor megvizsgált, ezért is mentem.

Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert erre nem tudtam a választ hogy ha van peteérés akkor nem lehetett terhesség. Na csak ezt akartam tudni! Ennyi.

2011. ápr. 30. 09:39
 10/13 A kérdező kommentje:

El tudom fogadni, hogy most nincs baba! Majd lesz legközelebb.

Csakis kizárólag engem most az érdekelt és biztosra tudni szerettem volna, hogy ha van pé, akkor nem volt baba ezek szerint!

2011. ápr. 30. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!