Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2. gyermek tervezése! Már...

Dinike kérdése:

2. gyermek tervezése! Már szaretnénk második babát, de valahogy nem érzem kellőnek az időpontot. Honnan tudhatom pontosan, hogy most van itt az ideje?

Figyelt kérdés
A kisfiunk Ámor idén Áprilisban tölti a három évet.Nagyon aranyos,de ugyanakkor borzasztóan eleven kisfiú.Én magam 25 éves vagyok és elég nyugodt személy,olykor nehezen tudom kezelni a különböző szituációkat,de azért úgy érzem jól kijövünk.Szóval mindenképp szertnénk még egy csemetét de az utóbbi időben valahogy túl sok akadály gördül elénk,a párom sokat dolgozik,én is ,meg e mellett még az iskolámat is szereteném befejezni,ugyanakkor az idén költözünk is(a párom édesanyjájoz)amitöl én igencsak tartok!Szóval az akarat megvan csak az a kis szikra hiányzik,az idő pedig múlik!!Ti mit gondoltok megéri várni?
2012. márc. 9. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. márc. 9. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:

MEgneztem az elso valaszolo videojat. Huh, igazan okos lehetsz!

A lanyom 3 eves. Kulfoldon elunk, segitsegunk nincs, a ferjem keso este jar haza. Soha sehol nem voltam meg a lanyom nelkul. 2 ev utan ujra vannak tanitvanyaim (amiota mar van programja a lanyomnak). Van hogy napokig nem beszelek felnott emberrel, csak a tanitvanyaimmal.

Szeptembertol oviba fog jarni. De tervezzuk a kistesot. Sokszor nekem is eszembe jut, hogy ujabb 3 ev bezartsag kovetkezik. Se egy fodrasz, se egy vacsora, se semmi. MAganorakat se tudok majd vallalni.

De tudod mit? Mindig van valami, olyan sosincs, hogy minden tokeletes. Mi belevagunk.

Szerintem ti is vagjatok bele!

Az amyosnal valo lakas lehet hogy nem is lesz olyan rossz..... Gondolj csak bele, keznel lesz egy kis segitseg, ha mondjuk el akarsz menni a ferjeddel vhova.

Ha meg nagyon rossz lesz, hat elkoltoztok alberletbe.

Amugy en 30 vagyok (olyan 20-21-nek szoktak nezni az oltozkodesem miatt talan) es en sem tudok magamra ugy gondolni h "ketgyermekes anya".

2012. márc. 10. 06:47
 3/5 anonim ***** válasza:

várj. Ha itt az idő érezni fogod

(azért ez az Ámor név kiütött, ha lány lett volna akkor Proszerpina? Nem gondolsz rá, hogy neki ezze a névvelkellmajd kamasznak lennie?)

2012. márc. 10. 06:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges más gyermekének a nevét leszólni, nem a tied, te nem adnál ilyen nevet, ők meg igen. Nem ez volt a kérdés..

Mi is külföldön lakunk, 14 hónapos a kisfiam. 14 hetes terhes vagyok a másodikkal. Sokáig nem akartam még egyet, aztán pontosan a kisfiam miatt is vállaltuk be, hogy legyen neki valaki akivel mindig játszhat és együtt nőljenek fel. Azért ilyen hamar, hogy túl legyünk a húzós korszakon egy kalap alatt. Igaz a kisfiam nagyon jó gyerek, alszik rendesen kezdetektől fogva, ez sokat segített a döntésben.

A lényeg hogy ha nem érzed úgy hogy készen állsz akkor várj. Még csak 25 éves vagy, (én is) nem vagy elkésve semmivel. Esetleg ha a pároddal beszélsz, lehet hogy könnyebb lenne.

2012. márc. 10. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!Mindenképpen várunk a babaprojektel a költözésig,azután pedig ha minden rendben lesz belevágunk.Tudom nem vagyok elkésve,de viszont attól is tartok hogy egy idő után már kevesebb türelmem lesz a picihez...

A haramadik válaszolónak csak annyit,hogy én nem szoktam kritizálni mások gyermekének a nevét.A fiam épp egy kamasz fiúról kapta a nevét(akinek a saját neve nem okozott semi gondot!!!),amúgy felénk egyre népszerűbb az Ámor név,meg aztán kevés az olyan érzéketlen ember aki igy fejezi ki nemtetszését egy 3 éves kisfiú neve iránt!!!!Egyébkén ha kislány lett volna Aliz nevet kapta volna,ha ez megnyugtat!!!

2012. márc. 10. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!