Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor ideàlis a m&agrav...

Mikor ideàlis a màsodik baba tervezése?

Figyelt kérdés
Elsö most 5 honapos.
2009. aug. 20. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát ezt neked kell eldönteni!Jó a kiskorkülönbség és jó a 3-4 év is.Én kipróbáltam mind a kettőt és mindegyiknek voltak előnyei és hátrányai is!:)

2009. aug. 20. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A kis korkülönbség nagyon jó, mert így a gyerekeid tényleg jó barátokká válhatnak, nem csak tesók lesznek:D

A nagyobb korkülönbég szintén nagyon jó, mert a nagyobb példát mutathat a kistesójának, sokat segíthet neki, a kicsi valószínűleg fel fog rá nézni, és lesz valaki, akire mindig számíthat.

És és a húgom között 2 év korkülönbség van, nagyon jó barátok vagyunk, és sokat segítek neki, az én példámat követi, szóval nagyon jó:D A másik kishúgom 9 évvel fiatalabb nálam, ő meg a példaképének tekint. Imádom őket, anyuék jobban el sem tervezhették volna, pedig érdekes, mert mindhárman csak úgy "becsusszantunk":D

L23

2009. aug. 21. 01:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ideális nincs. A tervezésnél mindenkinek magának kell tudni eldonteni mire bír rá mikor érzi azt hogy igen most el tudnám látni fel tudnák vállalni második, esetleg egy harmadik babát is. Más az mikor váratlanul besikerul a baba akkor az ember már inkább úgy dont hogy ha már így hozta a sors hát megbírkózik vele még ha nehéz is lessz. Persze minden ember más, más nézetekkel. Ez csak az én véleményem.
2009. aug. 21. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bántam meg hogy közel 5 év korkülönbség van köztük nekem így jó a "nagy"(7é fiú) rengeteget segít a kicsivel kapcsolatban, játszik vele tanítja rajzolni számolni mondókázni ...., a "kicsi" (2é lány) pedig felnéz rá és néha jobban szót fogad neki mint nekem. Nekünk ez bejött én nem tudtam volna egy kicsi és egy picivel érdemben foglalkozni PL 1 éves kezdenek el totyogni és akkor ott van egy picike, egy nagyobb jobban megérti hogy a tesóval kell foglalkozni...
2009. szept. 11. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ezt a pároddal beszéld meg,nagyon jó a kis korkülönbség1-2 év,de neked kell bírnod szusszal és itt ne a pici gyerekkorra gondolj csak,lesznek iskolások,különórák,edzések, ahová szinte egyszerre,de két különböző helyre kell vinned.Amikor már dolgozol és még picik pl.3 évesek,neked osztanod kell az idődet köztük.Háááát nem egyszerű,persze minden megoldható én tuti várnék 3-4 évet a mai eszemmel.
2009. szept. 11. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem van egy nagy lányom aki most 12 éves és egy majdnem 9 hónapsos kisfiam. De már folyamatban van a 3-ik kistesó reméljük összejön ebben a hónapban. De szerintem ezt mindenki maga dönti el,hogy mi a jó a két vagy három gyerek közti korkülömbség, Én már az eggyiket tudom most kipróbáljuk a másikat. :-)
2009. szept. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!