Mikor ideàlis a màsodik baba tervezése?
Szia!
Hát ezt neked kell eldönteni!Jó a kiskorkülönbség és jó a 3-4 év is.Én kipróbáltam mind a kettőt és mindegyiknek voltak előnyei és hátrányai is!:)
A kis korkülönbség nagyon jó, mert így a gyerekeid tényleg jó barátokká válhatnak, nem csak tesók lesznek:D
A nagyobb korkülönbég szintén nagyon jó, mert a nagyobb példát mutathat a kistesójának, sokat segíthet neki, a kicsi valószínűleg fel fog rá nézni, és lesz valaki, akire mindig számíthat.
És és a húgom között 2 év korkülönbség van, nagyon jó barátok vagyunk, és sokat segítek neki, az én példámat követi, szóval nagyon jó:D A másik kishúgom 9 évvel fiatalabb nálam, ő meg a példaképének tekint. Imádom őket, anyuék jobban el sem tervezhették volna, pedig érdekes, mert mindhárman csak úgy "becsusszantunk":D
L23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!