Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti szedését mikor kezdjem?...

Closti szedését mikor kezdjem? Ha estefelé jött meg a menzim (5-kor), akkor ez már az 1. ciklusnap?

Figyelt kérdés
3. ciklusnapon kell elkezdenem, de nem tudom, hogy a 17 órakor megjött menzi már az 1.napnak számít-e.
2012. márc. 9. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor másnaptól számítva van az első nap.
2012. márc. 9. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első napnak a vérzéses menstruáció számít.

Ha első nap barnáztál akkor az nem számít,nekem így mondta a dokim.

2012. márc. 9. 13:34
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem már az első nap is vérzésem volt, nem barnázás, hanem vér. a problémám, hogy csak este jött meg, nem teljes az első ciklusnapom.
2012. márc. 9. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
igen, ha este jött meg akkor nem az az első nap ebben az esetben.
2012. márc. 9. 16:49
 5/5 A kérdező kommentje:
képzeljétek, írtam az orvostudakozón a nőgyógyásznak is, s azt írta, hogy már elkezdhetem szombaton szedni. pedig én is úgy gondoltam,hogy akkor nekem vasárnap kell elkezdenem. hát, ő az orvos, akkor elkezdem szombaton. örülök, hogy ilyen hamar választ kaptam a nőgyógyásztól. köszi a válaszokat!
2012. márc. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!