Árt-e a futás a beágyazódás elején, amikor a
megtermékenyült petesejt "várakozik és lebeg a méhben"
. Leválhat-e a futás következtében, kipottyanhat-e a
helyéről? Futás után görcsölt a hasam. Igyekeztem
nagyon finoman futni
nem kellett volna futni :)
2012. márc. 8. 12:30
Szia.
Nos a futást egyes orvosok vagyis kocogást ajánlják,mások nem.Nem hinném,hogy a futás okozna leválást,gondolj csak bele akik aktívan sportolnak és nem gondolnak a havi mensijükre vagy arra,hogy babát szeretnének,mégis terhesek lesznek.
2012. márc. 8. 12:33
Én vígan futottam, amikor még nem tudtam, hogy babát várok. Sőt, egy darabig még utána is - bár elég hamar feladtam, mert a hányinger legyőzött. :)
2012. márc. 8. 12:57
Ha a futás miatt leválik akkor az amúgy sem maradt volna meg. Mióta futsz?
2012. márc. 8. 13:09
Én mindkét terhességem alatt az 5-6 hónapig rendszeresen futottam, semmi gond nem volt belőle. (Az orvosom tudott róla.) Ha a teherbeesés előtt rendszeresen futottál, akkor csak ebből nem lesz bej.
Ha futás után görcsöl a hasad, akkor én hanyagolnám egyenlőre a futást és beszélnék egy orvossal!
2012. márc. 8. 13:53
6/9 anonim válasza:
Szia!! één pontosan ebben a helyzetben vagyok! rendszeresen futok,felülésezek minden nap,gyurok itthon keményen..február 17.én menstruáltam utoljára,27-tol egészen március 2.áig minden nap nemi élet,és ahogy kalkuálgattam,haaa minden igaz,és az isten is ugyakarja,akkor a fogantatás 10 napja volt,ééés remélem a beágyazódás most már megtörtént:D 2 napja szurkálást éreztem,de azthittem beképzelem..a cicim nem fáj,aztse tudom kellene-e fájnia már,tegnap voltam tescoban,és ugyéreztem hogy elájulok mindjárt,elkapott mindenféle melegérzés fuldoklás,és nem reggelenként hanem este késön hányingerféleségem van..de az is lehet,hogy ezt is beképzelem:D erős folyásom van napok óta,bár aztmondják erre nem szabad alapozni..jövöhét pénteken (nem)kéne megbetegednem,szoval addig malmozás van:) remélem mindketten megbabásodtunk ;)
2012. márc. 8. 19:15
Sziasztok! Nekem is a peteérésem utáni 7. napom. Edzek én is heti 4x kb, de dillemázok, hogy menjek e. Igaz én aerobicozom, de abban is van step, meg mindenféle ugri-bugri, erősítés. Már lehet, hogyha lesz babucim(amit nagyon nagyon remélek, mert már probálkozunk pár hónapja), akkor megkezdődhetett akár a beágyazódás is. Picikét szurkálgat a hasam, de nem vészes, cicim nem érzékeny, pedig mindig az mensi előtt. Jövöhét hétvégére nem várom! Szurkoljunk magunknak!!! Irjatok majd, hogy mi van:)
2012. márc. 9. 20:33
8/9 A kérdező kommentje:
Szia 7/7es hozzászóló lány! Én is járok alakformáló tornára, ahol has-láb-popsi és step padon ugrálás van. DE most a héten kihagytam, nehogy valamiért ne tudjon beágyazódni a babám. Érzem, hogy ott van.... Holnap lesz a 12.nap, a megtermékenyülés óta. Tehát elvileg holnapra már beágyazódik... Nem bírom tovább a várakozást, csinálok egy tesztet. Tudom, hogy nem fogja kimutatni, de csodák még történhetnek. A másik két gyermekemet is még mensi előtt megmutatta a teszt :)
Szia! :) Nekem ma van a 8. napom.
Én a héten 1x voltam csak edzésen, de azt is inkább nagyon óvatosan csináltam, és vmiért úgy érzem, hogy nem szabad mennem. Ma is lenne, de nem megyek, mivel van egy ilyen megérzésem:) Hátha sikerült. Te biztos vagy benne, hogy ott a baba? Honnan tudod? Megérzés, vagy vmi jele van?:)
2012. márc. 10. 14:39
Kapcsolódó kérdések: