Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék ráparázni a dologra, de nem tudom, hogy viselkedjek. Babát szeretnék, kb 7 napja lehetett a peteérésem, előtte, utána, akkor többször együtt voltunk. Ma egész nap nagyon letört voltam, olyan volt mint amikor megjön, csak enyhébb érzés. Igazából lenne egy csomó tennivalóm, takarítás, pakolás, de nem tudom, hogy inkább a pihenés tesz-e jót vagy ne foglalkozzak ez egésszel, és éljem az életem a megszokott módon, még ha az megterhelő fizikai munkával jár is?

2012. márc. 5. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Éld normálisan az életed. A megterhelő fizikai munka kérdés, hogy számodra mit jelent. Nálam pl: egész lakásban átrendezni a bútorokat. Na azt ne tedd most.
2012. márc. 5. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Éld az életed normálisan. Nem kell túlozni, ha sikerülni akar a baba sikerül ha keményen dolgozol akkor is.
2012. márc. 5. 17:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!