Január 25. én jött meg utoljára. Terhességi teszt negatív. Akkor most mi a helyzet?
Elvileg 6.hétben kellene lenned.
Nem vagy terhes.
Nem csak 1 orvos létezik,menj másik orvoshoz.
Van egy 16hós kislányom és amióta megszültem felborúlt a szervezetem...nem áll be rendszeresre..de ennyit még nem késet...Akkor ne csináljak tesztet?? Biztos hogy nem vagyok terhes?
Amugy meg nem megyek másik dokihoz...nincs semmi bajom sem úgyhogy tudok várni még egy hetet amig vissza jön :)
Hát mondjuk ha nem állt még be, akkor a nem vagy terhes picit erős. :)
Ha késői peteérésed volt, éppen lehetsz is. Ha egy hét múlva sem jön meg, tesztelj újra, és nézesd meg uh-gal, sose lehet tudni. :)
Simán lehetsz terhes. Én elvileg 7 hetesen teszteltem reggeli első vizeletből teljesen negatívat. Ehhez képest most vagyok 30+6 hetes. :)
Én akkor nem idegeskedtem, nem is teszteltem többet (pedig mindenki biztatott a környezetemben), hanem vártam, és amikor már fizikailag is éreztem a tüneteket, elmentem a dokihoz. Akkor voltam 11 hetes. :) Azt mondta a dokim, hogy valószínűleg "lassan beágyazódó típusú" babám van, ezért nem jelezte ki a teszt.
Szerintem simán lehetsz terhes,ha később fogant.Főleg nagy rá az esély,ha még nem állt be a szervezeted.
Nekem 6napja késik,pedig nem szokott :S és a tesztem negatív...
Mindenképpen tesztelj újra,hátha most már mást mutat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!