Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tervezettbaba.hu szerintetek...

A tervezettbaba.hu szerintetek mennyire pontos? Használja valaki?

Figyelt kérdés
Most regisztráltam be és beírtam az eddigi adatokat és rögtön menstruáció utánra rakta a legesélyesebb napokat...ez nekem elég furcsa!Vagy ez még változik ha töltöm ki folyamatosan?
2012. márc. 7. 17:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Pénzlehúzás szaga van:S

Az ovulációját mindenki tudja követni magának. Hőmérőzéssel, ovu teszttel, önmegfigyeléssel, nőgyógyásszal.

De elő nem fizetnék csak azért, hogy egy gép pontosan kiszámolja...

Sajnos üzletet csinálnak mindenből. Abból is, hogy egy nő legnagyobb vágya, hogy gyereke legyen. Azért úgyis képes mindenre:(

2012. márc. 7. 17:39
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem,nem!

Nem tudtam hogy fizetős!Beregeltem ez a ciklus ingyenes!

Aztán láttam hogy 6 ciklus AKCIÓSAN(!!) 9000Ft!Mondom ez igen!em tudom hogy kérhetnek pénzt mikor van egy pár konkurencia ami ingyenes!

Na mindegy!

Szóval kitöltöttem az adatokat ha már ott vagyok és rögtön a menstruációm után tette a legesélyesebb napokat a görbén és azt írja hogy az esélyem az adatok alapján:kiváló!

Érdekes ez harmincegynehány napos ciklussal!:) Ez ihlette a kérdésemet!:)

2012. márc. 7. 17:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Szia! Már nem pontosan emlékszem, de azt hiszem meg lehetett adni valahol, az átlagos ciklus hosszát, amikor regisztráltál. Lehet, hogy ott van a gond. Egyébként én is úgy jártam, hogy mikor felregisztráltam akkor láttam, hogy fizetős egy hónap után, de gondoltam ha már felregisztráltam akkor kipróbálom azt az egy hónapot.
2012. márc. 7. 19:04
 4/15 A kérdező kommentje:

Szia Kedves Utolsó!

Igen,beírtam így kb-ra,de akkor sem kéne hogy mensi utánra rakja a termékeny napokat!

Nem lehet hogy tényleg a beírt adatok miatt rakta oda?

Megbízható amúgy?

Kerestem a regisztráció törlését de nem találom!Te hogy törölted magad?Vagy majd automatikusan kidob?

2012. márc. 7. 19:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Jah és nagyon köszönöm a válaszaitokat!
2012. márc. 7. 19:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem kell törölni, amint letelik az egy ciklus, úgysem tudsz belépni, csak ha fizetsz. nekem jó helyre jelölte a termékeny napokat, de nem tud többet mint a fertilityfriend, és az meg ingyen van.
2012. márc. 7. 20:45
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget!:)

Kíváncsi leszek lesz-e belőle "kis meglepi"! :)

2012. márc. 8. 06:21
 8/15 anonim válasza:

Az ingyenes konkurrensekkel ellentétben a TervezettBaba.hu személyes adatokból dolgozik és nem statisztikai adatok, átlagértékek alapján.

Ha szerinted nem jó helyre tette az ovulációd, akkor kérlek írj az ugyfelszolgalat@tervezettbaba.hu címre és megvizsgáltjuk az okát.

Fizetni azért kell az oldal használatáért, mert az oldal üzemeltetésének költségei vannak - többek között munkabér. Gyanítom, hogy aki számon kéri rajtunk, hogy miért kell fizetni, az sem ingyen dolgozik a munkahelyén.

2012. márc. 9. 11:12
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát ne haragudj meg,de ha annyira pontosan meg a beírt adatokból dolgozna akkor nem furcsállnám az ovulációm időpontját,nem?

Gondolom a konkurens oldalakon is dolgoznak,mégsem kerül semmibe!

2012. márc. 9. 11:30
 10/15 anonim válasza:

Akkor tudunk érdemi választ adni a konkrét kérdésekre, ha látjuk a bevitt adatokat. Ha akarod, hogy megnézzük, írj az ügyfélszolgálatnak.

Ha nem akarsz fizetni, nyilván az is a te döntésed, természetesen használhatod az ingyenes oldalt is, ha abban jobban bízol.

2012. márc. 9. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!