Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt kismamák, babára...

Tapasztalt kismamák, babára vágyók? Veletek történt ilyen már?

Figyelt kérdés

Voltam hormonvérvételen,az ösztrogénem magas.A ciklusom van hogy a 71.napra jön.Van hogy 2hónapig nem menstruálok.Nincsen peteérésem.Endokrinológusnál voltam.A petefészkemben van ciszta.És kívül is talált valamit.Ezt írta a papíromra: Jobb oldalon a rectovaginalis szögletben nem érzékeny cseresznyényi terime tapíntható.

Azt mondta,hogy gyógyszert nem adarra h nincs peteérésem,mert ha nem átjárható a petevezetékem akkor a méhenkívüliséget elkerülné.

Még azt mondta ami a legfontosabb,hogy endometriosis gyanús vagyok.Még elküldött 1-2 vérvételre és Ultrahangra.MOndta,hogy még meg akar mutatni egy orvosnak aki az inszemmel foglalkozik.Kétségbe vagyok esve.Mire számítsak az átjárhatóságin?Vagy mi van ha endometriosisom van?Nem tudom mi az eljárás:( Ha tudtok kérlek titeket írjatok 1-2 dolgot ha ti már ezen átestetek.Minden az uh-tól és a vérvételtől függ,mert konkrétat még nem beszéltünk meg.

2012. márc. 6. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Először is ne ess kétségbe!Ha megvan a probléma,az már fél siker.Csak petéket érlelni nincs is értelme,először a hormonrendszert kell helyrerakni.Az átjárhatósági nem vészes,ki lehet bírni.
2012. márc. 6. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Mindenképpen járjanak az endometriózis gyanú végére ill. legyenek rendben a hormonjaid.Anélkül ne engedd az inszeminációt!Ha nem így akarják,akkor válts dokit azonnal!
2012. márc. 6. 21:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi,h írtatok.És ha endometriosisom van akkor mit csinálnak velem?Mire számítsak?
2012. márc. 7. 07:40
 4/5 anonim ***** válasza:
2012. márc. 7. 11:30
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi kedves utolsó
2012. márc. 7. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!