Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?...

Megnéznétek a tesztemet? Nagyon halvány, de láttok rajta valamit? Vagy csak én képzelem be?

Figyelt kérdés

3 napja késik, de valószínű, hogy késői peteérésem volt. Semmi mensire utaló jelet nem érzek. Ezt a tesztet tegnap reggel csináltam. Holnap reggel csinálok még egyet, vagy pénteken, hátha akkor már erősebb lesz. Ti mit láttok rajta?:)

[link]

[link]

2012. márc. 6. 18:57
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Jövőhét péntek az 16-a! Hogy is mutathatna pozitívat a teszt 1 héttel a "nem várt" előtt?!

Légy türelmes és akkor biztosra mehetsz!

2012. márc. 10. 15:37
 32/42 anonim ***** válasza:
na mizu?? :)
2012. márc. 15. 20:02
 33/42 A kérdező kommentje:

Szia! Azóta annyi minden történt! Még mindig nem jött meg, ma vagyok peteérés után 11 vagy 12 nappal. Tegnap reggel csináltam egy tesztet, rögtön kijött a halvány pozi, nagyon halvány, de látszik picit szerintem :)

[link]

nagyits rá, ugy jobb :)

Na, ezek után ma reggel is csináltam egyet, ugyanilyet, azt hittem erősödni fog, erre nega lett, szétszedtem, mert üvegcse van rajta és nem látszik annyira jól, erre nem a tesztcsík helyén, hanem arrébb kicsit, egy görbe de rózsaszín csík volt :( Ne értem, hogy miért..nem láttam még ilyet soha.

A mellem megnőtt, és a mellbimbóm megváltozott, az udvara nagyobb lett, és mindig olyan mintha kirázott volna a hideg, úgy áll a bimbóm:) Ha a mellemre ránézek biztos vagyok benne, hogy baba van, mert ilyen még sosem volt a mellem. De eltelik egy kis idő, és elbizonytalanodom, főleg a mai teszt után :(

Ilyen lett:

[link]

Holnap csinálok reggel még egyet, kiváncsi vagyok milyen lesz. Félek tőle nagyon..

De még mindig nem jött meg (lekopogom, ne is jöjjön és legyen babácska, adná az ég!).

Szerinted mi lehet ez?:(

2012. márc. 15. 20:08
 34/42 anonim ***** válasza:
Szia! :) Bár nem nekem címezted szerintem a hozzászólást, de az első teszt egyértelműen halvány pozitív (az enyém is ilyen volt, 32 hetes vagyok :)), a másikon ez a csík szétszedés előtt nem látszott? Mennyi idővel a tesztelés után szedted szét?
2012. márc. 15. 20:15
 35/42 A kérdező kommentje:

Szia! Örülök, hogy válaszoltál, Mindenkinek szólt, aki olvassa :) Ugyanis kiváncsi vagyok a véleményetekre:)

Kb 15 perccel tesztelés után szétszedtem, az van ráirva, hogy 15 percig lehet értékelni.

És utána már ott volt. Nem látszott, mert két kis üvegablak van kivágva az amúgy műanyag boritásu teszten, és nem pont a tesztablak alatt volt ez a csík, hanem arrébb. Ezért nem értem. Nagyon félek, hogy milyen lesz a holnapi. De szerintem biztos, hogy nem ilyen tesztet veszek.

Gondolkodtam a digis clearblue-n. Azon ugye nem kell gondolkodni, kiirja, hogy terhes, v nem terhes.

Meg veszek egy kis sima 10-est. Hátha pozi lesz, istenem mennyire szeretném. Főleg, hogy már beleéltem magam a kis halvány pozimba. :( :) Remélem erősebb lesz holnap!!!!!

2012. márc. 15. 20:19
 36/42 anonim ***** válasza:
Mindenképp tesztelj holnap, a másodikon az valami száradási csík féle, de az első nekem pozitívnak látszik. Nagyon drukkolok!!! :)
2012. márc. 15. 20:44
 37/42 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet veled???? Remélem erősödött már teszted!!!
2012. márc. 19. 00:00
 38/42 A kérdező kommentje:

Szia!

A halvány pozi után nega lett a tesztem :( Rá két napra újra csináltam és az is nega lett:(

Tegnap megjött iszonyatos görcsökkel :(

Lehet, hogy volt baba, csak nem maradt meg?:( a 11. dpo-n csináltam a halvány nega tesztet :( HÁt nem tudom...

lehet elmegyek nőgyógyászhoz, hogy nézzünk hormonokat, minden rendben van e.

Ebben a hónapban megpróbálok nem rágörcsölni :)

Veszek ovutesztet megint, nézem a pé-met, de ennyi :) Meg élvezem a tavaszt! köszönöm, hogy drukkoltatok!!!:)

2012. márc. 19. 08:27
 39/42 A kérdező kommentje:
* 11 dpo-n csináltam a halvány pozi tesztet. Ezt akartam írni :))
2012. márc. 19. 09:50
 40/42 anonim ***** válasza:
gratulálok:-)
2012. márc. 19. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!