Megnéznétek a tesztemet? Nagyon halvány, de láttok rajta valamit? Vagy csak én képzelem be?
3 napja késik, de valószínű, hogy késői peteérésem volt. Semmi mensire utaló jelet nem érzek. Ezt a tesztet tegnap reggel csináltam. Holnap reggel csinálok még egyet, vagy pénteken, hátha akkor már erősebb lesz. Ti mit láttok rajta?:)
szerintem meg igenis pozitív ne aggódj tuti hogy babát vársz
a clearblue pedig engem is kijátszott, azt hittem negatív, aztán rá fél órára ott volt a csík
5 hetes vagyok már !
3 napja meg késik az meg tuti hogy babát jelent, és a tesztjeid halvány pozik :)
Bárcsak úgy lenne, ahogy mondod! :)))
Hát én már csak arra tudok gondolni, hogy késői ovum volt, és ezért nem mutatja még annyira a teszt. Veszek péntek reggelre még tesztet, egy ilyen qupidot, meg egy másik 10-es érzékenységűt, és akkor már talán még erősebb lesz :))))
Szia Kedves Első! :)
De aranyos vagy, hogy szorítasz nekem!
Kiváncsi vagyok én is, hogy mit fog mutatni pénteken, addig megpróbálom lekötni magam valamivel, mert nagyon türelmetlen vagyok!!!!!:)
Töltök majd fel képet mindenképp!
Szia!
Teszteltem tegnap 10-essel, negatív lett.
Mostmár 100%, hogy késői pé-m volt, így még nem is mutathatta ki a teszt. Ma vagyok a 8. napon peteérés után. Elkezdtem ma jóstesztelni, (tudom sokak szerint hülyeség, meg be is csaphat, de kipróbálom, legalább tanulok belőle, ha nem mond igazat), és ma ilyen lett:
Holnap reggel is csinálok, kiváncsi vagyok erősödik e :)
Amúgy ha rászámolok a peteérésre 14 napot, jövöhét péntekre nem várom, azaz 17-ére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!