Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?...

Megnéznétek a tesztemet? Nagyon halvány, de láttok rajta valamit? Vagy csak én képzelem be?

Figyelt kérdés

3 napja késik, de valószínű, hogy késői peteérésem volt. Semmi mensire utaló jelet nem érzek. Ezt a tesztet tegnap reggel csináltam. Holnap reggel csinálok még egyet, vagy pénteken, hátha akkor már erősebb lesz. Ti mit láttok rajta?:)

[link]

[link]

2012. márc. 6. 18:57
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
50%

szerintem meg igenis pozitív ne aggódj tuti hogy babát vársz

a clearblue pedig engem is kijátszott, azt hittem negatív, aztán rá fél órára ott volt a csík

5 hetes vagyok már !

3 napja meg késik az meg tuti hogy babát jelent, és a tesztjeid halvány pozik :)

2012. márc. 7. 11:34
 22/42 A kérdező kommentje:

Bárcsak úgy lenne, ahogy mondod! :)))

Hát én már csak arra tudok gondolni, hogy késői ovum volt, és ezért nem mutatja még annyira a teszt. Veszek péntek reggelre még tesztet, egy ilyen qupidot, meg egy másik 10-es érzékenységűt, és akkor már talán még erősebb lesz :))))

2012. márc. 7. 13:40
 23/42 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Megnéztem az új tesztet, ezen is látszik a halvány csík. Lesz itt még erősebb. A péntekiről is tegyél fel majd, kíváncsian várom. Egyébként a Clear blue 50-es erősségű,nem csoda, hogy ezt nem mutatta. Majd nézlek és szurkolok!
2012. márc. 7. 16:56
 24/42 A kérdező kommentje:

Szia Kedves Első! :)

De aranyos vagy, hogy szorítasz nekem!

Kiváncsi vagyok én is, hogy mit fog mutatni pénteken, addig megpróbálom lekötni magam valamivel, mert nagyon türelmetlen vagyok!!!!!:)

Töltök majd fel képet mindenképp!

2012. márc. 7. 17:00
 25/42 anonim ***** válasza:
Én is nagyon drukkolok, és egy tanács: clearblue-t ne. :)) Van olyan orvos, aki el sem fogadja, mert olyan sokszor bénázik. De hát jó a PR-ja. :) Drukkok! :))
2012. márc. 7. 17:26
 26/42 anonim ***** válasza:
Én mikor terhes lettem,Lilyvel teszteltem.Pár száz ft.és tökéletes.Én az elmaradt után 3 nappal reggeli elsőből erős pozit teszteltem.
2012. márc. 7. 17:59
 27/42 anonim ***** válasza:
na????
2012. márc. 8. 03:13
 28/42 A kérdező kommentje:
Holnap tesztelek :) Ha esetleg addig nem jönne meg, és van hcg a pisimben, akkor duplázódjon csak!!!! :))) De ha meg nincs, akkor nem tudom miért nem jön meg :(
2012. márc. 8. 07:59
 29/42 anonim ***** válasza:
Teszteltel mar? Van baba?
2012. márc. 10. 12:09
 30/42 A kérdező kommentje:

Szia!

Teszteltem tegnap 10-essel, negatív lett.

Mostmár 100%, hogy késői pé-m volt, így még nem is mutathatta ki a teszt. Ma vagyok a 8. napon peteérés után. Elkezdtem ma jóstesztelni, (tudom sokak szerint hülyeség, meg be is csaphat, de kipróbálom, legalább tanulok belőle, ha nem mond igazat), és ma ilyen lett:

[link]

Holnap reggel is csinálok, kiváncsi vagyok erősödik e :)

Amúgy ha rászámolok a peteérésre 14 napot, jövöhét péntekre nem várom, azaz 17-ére.

2012. márc. 10. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!