Megnéznétek a tesztemet? Nagyon halvány, de láttok rajta valamit? Vagy csak én képzelem be?
3 napja késik, de valószínű, hogy késői peteérésem volt. Semmi mensire utaló jelet nem érzek. Ezt a tesztet tegnap reggel csináltam. Holnap reggel csinálok még egyet, vagy pénteken, hátha akkor már erősebb lesz. Ti mit láttok rajta?:)
Először is köszönöm a válaszaitokat! Kiváncsi vagyok még több hozzászólásra, ha esetleg valaki ir :))
Ez egy Qupido terhességi teszt volt, 10-es érzékenységű. Vettem most még egy qupidot, meg egy clearbluet. Holnap szerintetek megcsináljam? vagy várjak még?
En latok csikot, vekony de ott van. Nekem is ilyen volt a nem vart elott 5 nappal bar nekem korai peteeresem volt. A clearblue nagyon jo teszt, megbizhato.
15 hkm
Csináltam ma még egyet. Pár percig néztem, nem láttam rajta semmit, elmentem aludni, és most reggel ugyanilyen csík volt rajta (rózsaszin, de vékony és halvány) mint a tegnap előttin, csak erősebb.
Lehet, hogy száradási csík, vagy szellemcsík, de akkor miért erősebb kicsit?
Már beletörődnék, hogy nem sikerült, csak még mindig nem jött meg, és erősebb ez a csík is. Nem tudom mit gondoljak...
A 2., hozzánk közelebbi az a mai.
Szerintem erősödött a 2. vonal! :)
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!