Pajzsmirigy alulműködés rendbetételére kékjód vagy galajtea?
Mielőtt bevállaljuk a babát, szeretném rendbe tenni.
Köszönöm szépen!!
Szia!
A pajzsmirigy alulműködésre olyan gyógyszert szoktak felírni, ami pontosan azt a hormont tartalmazza, amit a beteg pajzsmirigy nem tud előállítani. Nem hasonlót, pontosan azt!!! Gyakorlatilag a gyógyszer a pajzsmirigy helyett dolgozik.
Ennél természetesebb módszer nincs, még a teák sem, hiszen azok csak kísérletek a pajzsmirigy működés serkentésére, ami egyáltalán nem biztos, hogy sikerül. És nem elég a teherbeesés előtt rendbe tenni a pm-et, nagyon fontos, hogy a terhesség során is rendben legyen, pajzsmiriges kismamákat fokozottan ellenőriznek, mert a nem megfelelő pm működés fejlődési rendellenességeket, vagy akár vetélést is okozhat!
Ha babát szeretnél, ne kísérletezz, menj el dokihoz!
Igaza van Mankának!Menj orvoshoz!
Manka?Hogy vagy?Egy régi "ismerősöd"..!
Szia!
Nekem pontosan ennyi volt a TSH-m és a T4 is 12 hetes terhesen!
Mindenképpen szedjél gyógyszert, mert így teherbe sem fogsz esni! És fontos, hogy terhesség alatt is szedd rendszeresen és 4 hetente menj vérvételre ellenőrzésre, mert szellemi fogyatékos lehet a babád!!!
Már 4 hónapos a babám, és teljesen egészséges! Ezzel nem szabad játszani!
Szia!!
Tudom több mint egy éves a kérdésed, de mégis megkérdezném sikerült a baba azóta?
Nekem is alulműködik és lassan 3 éve nem sikerül a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!