Kiújulhatott az endometriózis?
Figyelt kérdés
Van egy 15 hónapos kislányom ,aki elsőre megfogant,pedig nem sok jóval kecsegtettek a spontán teherbeesés terén. Megjött a mensim a szülés után 5 hónappal és egészen míg szoptattam probléma mentes volt.Most hogy már nem szoptatom a babámat 1 éves kora óta , valami pokol minden havim.Szeretnénk kistesót.Mik a tapasztalatok?Arra lennék kíváncsi,hogy majd most lesz probléma a teherbeesés? Van-volt e valaki hasonló cipőben?2012. márc. 6. 10:51
1/3 anonim válasza:
Az én helyzetem kicsit más volt, mert engem műtöttek, és a műtét után egy ideig tablettát kellett szednem, de amellett is és a tabi abbahagyása után is iszonyúan fájt mensikor, ugyanaz a pontszerű petefészek-fájdalom volt, mint a műtét előtt, és én is nagyon megijedtem, hogy visszajött az endo - de nem. Teljesen tiszták voltak a petefészkek, mégis fájt. Azért lehet, hogy mégis más a helyzetem, mert nekem a műtéti hegek ott vannak, amik okozhatnak plusz fájdalmat. És nekem így a műtét és tabi után sikerült teherbe esni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem laporoszkópiás műtétem volt,nem tabis,hanem inyekciós kúrám volt igaz már több mint 10 éve és császárral szültem.Szóval hegesedéseim lehetnek bőven... :/
2012. márc. 6. 14:49
3/3 anonim válasza:
Nekem két éves a kisfiam, és mág nem jött vissza az endó szerencsére. Nekem is laparoszkópiás műtétem volt előtte, és császárral szültem. Kistesó még várat magára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!