Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek, hogy ezek pozitív...

Megnéznétek, hogy ezek pozitívak-e vagy negatívak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. márc. 6. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Hányadik ciklusnapon vagy? Mert nekem is ilyenek voltak, aztán negatív. A szervezetem próbálkozott, de akkor nem volt pé, majd később lett, ezt a hőmből láttam, akkor már azt hittem túl vagyok a pé-n, ezért nem is teszteltem tovább.

Aztán a mostani ciklusban megint volt ilyen tesztem, de most nem hagytam abba. A 14-15-16. ciklusnapon volt ilyen a tesztem, majd negatív és a 19-en pedig totál erős pozitív.

De ismerek olyat is, akinek ennél nem volt erősebb a tesztje. Én azért folytatnám. Majd írj, hogy mi volt!!!

Ja még annyit, hogyha 2-3 naponta együtt vagytok akkor biztos elcsípitek a pé-t. :)

2012. márc. 6. 15:41
 12/15 A kérdező kommentje:

Szia, ma vagyok a 13. Ciklusnapon és 29 naposak a ciklusaim.

Az a bizonyos nyúlós nyák még nem volt,amugy nincs minden hónapban. Gondoltam,hogy folytatom az ovus tesztelést hogy lássam hogy változik. Ez az első ilyen hónapom,hogy csinálom.

2012. márc. 6. 18:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Ma lett szép pozitív!!! :-)
2012. márc. 8. 17:58
 14/15 anonim ***** válasza:
mondtam, hogy az nem lesz kérdéses!!!! :):)
2012. márc. 8. 19:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen :-) köszi!!
2012. márc. 8. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!