Megnéznétek, hogy ezek pozitívak-e vagy negatívak?
Előző vagyok!
Hányadik ciklusnapon vagy? Mert nekem is ilyenek voltak, aztán negatív. A szervezetem próbálkozott, de akkor nem volt pé, majd később lett, ezt a hőmből láttam, akkor már azt hittem túl vagyok a pé-n, ezért nem is teszteltem tovább.
Aztán a mostani ciklusban megint volt ilyen tesztem, de most nem hagytam abba. A 14-15-16. ciklusnapon volt ilyen a tesztem, majd negatív és a 19-en pedig totál erős pozitív.
De ismerek olyat is, akinek ennél nem volt erősebb a tesztje. Én azért folytatnám. Majd írj, hogy mi volt!!!
Ja még annyit, hogyha 2-3 naponta együtt vagytok akkor biztos elcsípitek a pé-t. :)
Szia, ma vagyok a 13. Ciklusnapon és 29 naposak a ciklusaim.
Az a bizonyos nyúlós nyák még nem volt,amugy nincs minden hónapban. Gondoltam,hogy folytatom az ovus tesztelést hogy lássam hogy változik. Ez az első ilyen hónapom,hogy csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!