Legjobb praktika teherbeesésre? Kinek mi jött be?
1. hát az alap ;)
Igen ezt hallottam hogy nem kell rástresszelni meg ilyesmi,de az első pár hónapban tuti ez lesz :/
második vagyok,
persze hogy stressz:)jaj szegény férjem már tuti hogy unta a számolgatásaimat,szegénykém:)jol viseli
Egy percig se hidd el,hogy nem sikerül.
Nekünk első hónapban összejött. Előtte nem olvasgattam fórumot, nem tudtam,hogy ritkaság,ha elsőre összejön.
Tudtam,hogy áll a dolog a peteéréssel és kb. úgy gondoltuk, hogy ha nem védekezünk, hát terhes leszek!
Így is lett!:)
2 naponta érdemes együtt lenni, nem kell naponta
hadd regenerálódjanak a spermiumok, annál erősebbek és gyorsabbak lesznek ,.
a sperma 3 napot is elél, és simán megvárhatja a petesejtet ami pedig 1 napig termékenyíthető meg..
szóval ne izgulj, 2 naponta elég, :)
Szia! Nekünk másfél éves tortúra után (gyógyszeres kezelés,folyamatos dokihoz járrűás stb....) tavaly júliusban spontán összejött. Épp nyaralni voltunk abban a két hétben amikor várható volt a peteérésem. Előtte beszéltük férjemmel,hogy majd ha hazajövünk és megint megjön,akkor jön az átjárhatósági meg a többi meddőségi kivizsgálás...de szerencsére nem kellett :-)
Szerintem nincs legjobb praktika,bár tuti hogy nálam az segített (a closti+duphaston mellett) hogy belenyugodtam, hogy menni kell vizsgálatokra.
35 hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!