Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen praktika létezik az...

Milyen praktika létezik az ikerterhességre?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy van-e olyan házi praktika, amivel nagyobb az esély az ikerterhességre?
2012. febr. 25. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs, ez a természet véletlen játéka.
2012. febr. 25. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Sokáig én is ikreket szerettem volna, mivel magam is az vagyok, végül 3 év különbség lett a gyerekek között, de így is sokszor nagyon nehéz. Nem tudom elképzelni, hogy oldottam volna meg az egyszerre kétfelé szaladást. Praktikáról nem tudok.
2012. febr. 25. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Praktika nincs, csak genetika :)

Akinek a családjában volt iker (főleg egypetéjű, mert ez egy mutáció tulképp), akkor az utána jövő 2. generáció az esélyes.

Vagyis. Ha nagyszülőknél volt ikertestvér, az várhatóan megjelenik azok unokáinál.(tehát lehetnek ott is ikrek)

Kétpetéjű ikerterhesség esélyes még lombikprogramnál is, de ez nem mindig mókás mert van hogy ezekből lesznek a 3-as vagy többes ikerterhességek .....:)

2012. febr. 25. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!