Létezik házi praktika Köhögésre? Félek nehogy megfertőzzem a babámat!
Köszi a tanácsot :) holnap ki is próbálom!!
9.hós a babám de 1 hete meg voltam fázva és elkapta:( nagyon nagyon folyt az orra szegénynek!!!
Ami nekem a legjobban bejött: Vöröshagymát szeletekre vágni (kb. egy negyed fejet), rárakni kb. 1 evőkanál mézet. Várd meg, amig a hagyma levet ereszt, (kavargasd meg időnként) és ebből a kissé bizarr léből eszegess 1-1 kiskanállal, ahogy birod. (Persze, ha a gyomrod birja a hagymát.)Rajtam ez segitett, pillanatok alatt.
Jobbulást!
Köszi a válaszokat! Azt ki mondta amúgy hogy 1,5 évig nem kap el semmit az anyától a baba? Szerintem ez kamu! Számtalan ellen példát tudok rá.És az én babám nem beteges de mikor megvoltam fázva nagyon elkapta tőlem.És tőlem tutira mert senki nem volt beteg rajtam kívűl!
Egyébként még mindig nagyon szarul vagyok talán még jobban így holnap doki!!!!!!Vettem pedig lándzsás utifű szirupot is ami máskor használt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!