8 hónapja nem sikerül teherbe esnem, nem hőmérőzök, csak egy hónapban próbáltam, volt peteérésem és normális volt a görbém egész hónapban. A ciklusom nagyjából beállt, az elmúlt 3 hónapban 36-37 napos ciklusaim voltak. A problémám, hogy nem nagyon tudok panaszkodni a dokinak, mert konkrét bajom nincs, max egy észrevételem, hogy a peteérés után 12 napra megjön a mensim.
Félek, hogy hazaküld, hogy próbálkozzunk még stbstb... Így hogy nincs konkrét bajom, elküld majd kivizsgálásokra?
Érdemes egyáltalán 8 hónap után elmenni nődokihoz?
Lehet, hoyg semmi oka, ez normális, nem mindenki esik elsőre teherbe.
2012. márc. 5. 15:32
12/17 anonim válasza:
Menj el, de időd van amúgy. Hova sietsz?
2012. márc. 5. 15:32
13/17 anonim válasza:
Nem kapok jutalékot - sajnos - , de én egy vitamint ajánlanék: Ferulant és Ovant. Ugyanennyi idő után egy hónap alatt pikkpakk teherbe estem.
2012. márc. 5. 15:53
14/17 anonim válasza:
Én 3 hónap után mentem dokihoz hormonokat nézni, majd ismét 3 hónap múlva átjárhatósági. Minden OK volt, a doki is csak vonogatta a vállát, hogy nálam minden rendben. Kemény 5 hónapig könyörögtem a páromnak, hogy adjon le mintát. Bizony nála van a nagyon nagy gond és ez a sperma analízis miatt elment hiába 1 évünk. Ha előbb megy a párom vizsgálatra, előbb indultunk volna neki a lombikoknak. Szerintem ne várj, de lehet, hogy jobb lenne, ha először a párodat küldenéd el spermogramra...
2012. márc. 5. 15:58
15/17 anonim válasza:
Menj el háziorvoshoz, kérj egy teljes vérképet. De olyat,ami pajzsmirigyértéket is mér. (TSH) első körben ez elég szerintem.
Amúgy nekünk pl 11 hónap volt, mire összejött, ismerősöknek szintén kb egy év, szóval még nem csúsztatok le semmiről.
2012. márc. 5. 16:06
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A TSH-mat múlt héten nézték, teljesen jó.
2012. márc. 6. 07:01
17/17 anonim válasza:
nálunk úgy volt, hogy először elmentem endokrinológushoz, aki a férjemet elküldte spermavizsgálatra, nekem ciklusmonitort csinált, és elküldött nőgyógyászhoz is, aki viszont ultrahangos peteérés-figyelésre. velem is akkor álltak szóba mikor mondtam, hogy 1 éve nem esek teherbe (ami sajnos igaz is..)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!