Akinek sokára lett pozitív a teszt és mégis terhes volt, annak hányadik napon/héten lett az? Minden tapasztalat érdekel .
Szia. Meg mindig semmi. A hetvegen csinalok meg egy tesztet, most raszantam magam, mert mostmar idegesit.72. napja semmi. Majd aztan orvoshoz megint. Meglatjuk mi lesz. Semmi erzesem sincs, se megjon se semmi. Jo mondjuk annyi, hogy tobbet jarok pisilni, meg neha olyan izomlaz a mehembe. semmi több. Majd megirom mi lett. Te veled?
70 napos (Kleine)
Szia !
Nálam sincs semmi! Holnap reggel tesztelek és délelőttre van időpontom a dokihoz! Írtam közben egy másik kérdést is (11 napja késik .. .kezdettel). Csak a hasam szurkál néha és apró görcs szerű érzés a méhemben. De nincs cicifájás, semmi komolyabb tünet :-( Hangulatváltozás van rendesen ... reggel még vigyorogtam ezerrel, most meg depis vagyok ... talán félek a csalódástól, hogy ha nega, akkor mitől késik ennyit??? Neked már volt ilyen korábban? Nekem soha nem késett! Tavaly volt egy missed ab-om, de ott mensiztem pár napot, nagyon gyengén, inkább több barnázással, de a mensi után lett hőemelkedésem és fájtak a melleim nagyon. 2-3 nap után teszteltem reggel és erős pozitív lett!!! Alig hittem a szememnek!!! Csak egy megérzés volt, h teszt!!! Csak sajnos a 6. hétig fejlődött, aztán nem volt életjel :-((( Hát most holnap reggel teszt és irány a doki délelőtt! Majd írok, hogy mi volt!!!
Szia. Nem nekem soha nem kesett ez az erdekes. Meg mindig semmi. Na neked milyen lett a teszt. erdekel nagyon mi van veled.
(Kleine)
Sziasztok
Nem tudom h Meg fogja e nézni egyáltalán ezt már valaki de hát ha segítség
Én 6 hetes terhes voltam amikor kiderült h terhes vagyok
Ami úgy volt h hogy késett 6 napot és csináltam egy tesztet
De mint kiderült nekem az előtte lévő menstruációm igazából baba jelzés volt
És akkor lettem terhes
Meg sem fordult a fejemben a terhesség mivel h meg is volt előtte hónapban csak az utána lévő nem jött meg
De akkor már bőven terhes voltam
Sajnos a picurka 11 hetesen el is ment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!