Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A bromocriptintől késik a...

A bromocriptintől késik a menstruációm?

Figyelt kérdés
3 hónapja szedem. Az előző hónapokban 35-36 naposak voltak a ciklusaim. Ma a 41. napon még nincs semmi jele a menszesznek. Egy hete éreztem, mintha megjönne, de nem jött. Napok óta mindig fáradt vagyok, és egyszer úgy érzem, hogy megjön, máskor elmúlik. Nem szoktam mérni a hőmet, most délután és tegnap is megmértem, mert lehet az is, hogy lappang bennem vmi. Tegnap 36,2 volt, most 36,8. Tudom, hogy a reggeli számít, csak azért mértem, hátha beteg vagyok. Aki szedett bromot, járt hasonlóképpen? És mi lett az eredménye?
2012. márc. 4. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Én több hónapig, kb, fél évig szedtem, de sosem késett tőle. Viszont ha nem este vettem be, akkor fáradt voltam napközben, néha alig bírtam ébren maradni.

Terhes nem lehetsz esetleg?

2012. márc. 4. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Én most szedem 2.hónapja!Az első hónapban 10 napot késett!Én azt mondtam vagy azt gondolom még most is hogy a bromótól!
2012. márc. 4. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a 10. hónapja szedem és még soha nem késett.
2012. márc. 5. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!